Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 25 Februarie 2020 - 10530 vizitatori azi
Elevi si profesori din comuna Sieut la Bruxelles.

PROMOVAREA ROMANIEI se poate face si prin vizitatorii romani la Bruxelles. Maria Grapini continua sa imbine munca de europarlamentar din cadrul comisiilor cu activitatea de promovare a Romaniei. Dupa expozitiile de pictura, conferintele culturale cu artisti romani, doamna Europarlamentar promoveaza costumul popular romanesc prin organizarea de vizite ale romanilor care vin imbracati in costume populare din diferite zone.

La vizita din 15 iulie, Europarlamentarul roman a avut invitati elevi si profesori din comuna Sieut, Jud. Bistrita-Nasaud, care au purtat cu mandrie costumele populare specifice zonei din care provin. Costumele au fost remarcate atat la vizita din cadrul Parlamentului European cat si pe strazile din Bruxelles.

"Cred ca prezentand portul popular in vizitele pe care un europarlamentar le poate organiza pentru romani, se pot promova traditiile noastre, autenticitatea costumelor populare si acest lucru duce la cunoasterea Romaniei cu frumusetile ei. Am fost mandra cand am vazut cum cetateni din diferite tari doresc sa se pozeze cu romanii nostri!", a declarat Maria Grapini.

 

 

0 comentarii1897 vizualizări16 iulie 2015
rss 2.0
rss 2.0