Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Duminica 27 Septembrie 2020 - 3930 vizitatori azi
Vom demara o campanie de boicotare a companiilor si a produselor unguresti.

Scrisoare catre premierul Ungariei, Viktor Orban. Vom demara o campanie de boicotare a companiilor si a produselor unguresti ca reactie la faptul ca Ungaria nu il preda pe Marko Attila. Domnule prim-ministru,

Va solicit sa renuntati sa veniti in Romania pentru a nu provoca iarasi animozitati cu declaratii impotriva statului roman, dar va atentionez ca, daca autoritatile romane sunt partase la infractiunile lui Marko Attila si de aceea au uitat sa-l aduca sa raspunda in fata justitiei, poporul roman nu accepta un asemenea comportament din partea Ungariei.

Tocmai de aceea va avertizez ca Partidul Romania Unita va demara in Romania o campanie publica de boicotare a companiilor si a produselor unguresti, ca raspuns la dispretul statului maghiar fata de lege si ca reactie la faptul ca Ungaria nu-l preda pe Marko Attila. Oricum ati depasit orice masura a tolerantei noastre in ultimii ani sprijinind UDMR si alte formatiuni maghiare din dorinta unui nou rapt teritorial pe care il si puneti in aplicare prin retrocedari frauduloase, similar cu cel la care a participat si Marko Attila.

Publicul romanesc a aflat cu stupoare ca aveti neobrazarea sa veniti in Romania pe 25 iulie, in timp ce Ungaria il ascunde si il protejeaza pe infractorul Marko Attila de justitia din Romania. Faptul ca autoritatile romane va permit sa veniti pe teritoriul statului roman in timp ce dumneavoastra nesocotiti fatis autoritatea acestuia este o problema interna a Romaniei si trebuie sa ne-o rezolvam singuri. Nu sunteti dumneavoastra vinovat ca diplomatia romana este slugarnica, lasa si incapabila sa va declare indezirabil.

Vinovatia dumneavoastra este ca protejati un urmarit international, incalcand atat principiul suveranitatii Romaniei, cat si pe cel al normelor europene de drept. Acest lucru ne dovedeste fara putinta de tagada ca sunteti in complicitate cu Marko Attila si ca retrocedarile ilegale din Transilvania, pentru care a si fost condamnat, au girul si sprijinul direct al Budapestei.

Cu toate acestea, cu toate ca sunteti in mod clar un inamic al Romaniei, va permiteti sa veniti la noi in tara sa ne spuneti iarasi cum ar trebui noi sa procedam cu Transilvania, cum ar trebui sa acceptam protectia Ungariei asupra teritoriului romanesc, ideea unui alt slujbas al dumneavoastra, Laszlo Tokes, si cum ar trebui sa-i retrocedam Ungariei prin interpusii sai tot ceea ce statul roman a rascumparat deja cu aur.

Va jucati cu rabdarea unui popor care si-a mai pus o data opinca pe Parlamentul de la Budapesta, protejandu-va insa populatia, hranind-o si respectand-o, desi trupele maghiare, de fiecare data cand au ajuns in Romania, s-au dedat intotdeauna la maceluri si la fapte abominabile impotriva populatiei romanesti. Dar aceasta este diferenta dintre o cultura straveche, umana si toleranta cu strainii, si una venita de aiurea, plina de complexe identitare, violenta si hrapareata, care are constiinta faptului ca vrea ce nu-i apartine si este gata de orice pentru a-si infaptui talhariile.

Faptul ca Guvernul dvs. il doseste acum pe un urmarit international transforma intreaga Ungarie intr-un stat infractor al carui lider plin de inchipuiri bolnave sunteti.

Toleranta noastra a ajuns la final. Predati-l pe Marko Attila sau veti fi responsabil pentru o pedeapsa pe masura din partea romanilor!

 

Bogdan Diaconu

Deputat al Romaniei

Presedintele Partidului Romania Unita.

0 comentarii2240 vizualizări22 iulie 2015
rss 2.0
rss 2.0