Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Duminica 20 Septembrie 2020 - 26526 vizitatori azi
"Doar o TARA am si asta o iubesc: Basarabia - pamant romanesc!".

Scrisoarea de multumire pe care senatorul Dorin Dobra a primit-o de la Presedintele Miscarii Civice Tinerii Moldovei, Anatol URSU  in urma participarii la marsul Marea Adunare Nationala din 5 iulie din Republica Moldova. SCRISOARE DE MULTUMIRE . Stimate domnule Dobra Dorin. 

Noi, Tinerii Moldovei, am avut cea mai frumoasa perioada din vietile noastre la Chisinau (Marea Adunare Nationala din 5 iulie), la Ungheni (Podul de Flori din 11 iulie), la Bucuresti (cand am fost intampinati de fratii din dreapta Prutului pe 12 iulie) si nu ne vom opri pana nu vom Reintregi Tara. Am mers pe canicula si ploi ca sa ajungem sa cerem Unirea la Bucuresti, pentru ca noi ne dorim sa revenim acasa. Limba lui Ion si Doinea Aldea Teodorovici si cele mai frumoase traditii pe care le pastram cu sfintenie nu ne lasa sa

dormim linistiti nici o noapte pana cand nu vom merge la Iasi, la bojdeuca lui Creanga fara ca sa fim intrebati pe Prut cu ce scop trecem granita (rusinoasa).

Bucuria pe care am trait-o la Bucuresti cand ne aplaudau mii de oameni in strada sau locurile nemaipomenite pe care le-am vazut la primele Scoli de de Cultura si Afirmare Romaneasca ne intaresc si ne dau forte sa continuam demersul nostru cu si mai multa incredere. Va avem aproape si asta ne face invincibili. Ne dam seama ca aveti mii de alte griji in viata de zi cu zi si ne minunam cat de mult ne puteti iubi incat sa ne sustineti actiunile chiar si pe astfel de vremuri grele.

Va simtim caldura parinteasca si va multumim ca existati. Cu noi, cei care suntem tineri, entuziasti si plini de forte si cu dumneavoastra, cei care ne oferiti un sprijin financiar cand avem mai mare nevoie, dezideratul Unirii e foarte aproape. Primiti multumirile noastre. Am incercat sa nu va dezamagim si sa ne continuam pe jos Marsul lui Stefan cel Mare scandand in 1000 de voci: "Doar o TARA am si asta o iubesc: Basarabia - pamant romanesc!".

 

Cu alese ganduri,

Presedintele Miscarii Civice Tinerii Moldovei,

Anatol URSU

 

Miscarea Civica TINERII MOLDOVEI

Str. A. Puskin, 22, Casa Presei, Et. 3, Of. 334

(+373) 79 82 77 04 www.tinerii.md

tinerii.moldovei@gmail.com

0 comentarii2793 vizualizări22 iulie 2015
rss 2.0
rss 2.0