Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Luni 24 Februarie 2020 - 4706 vizitatori azi
PSD se gaseste in ingrata situatie de a fi condus de un condamnat la inchisoare.

Lectie despre cum sa ingropi un partid mare. Pe culoarele democratiei PSD a ajuns sa alerge pe sens interzis. De la un presedinte invinuit penal marele partid de stanga a reusit ieri performanta sa-si aleaga, chiar si interimar, unul gata condamnat penal. Dragnea-parintele migratiei politice desantate a fost solutia de avarie pe care PSD-ul a reusit sa o gaseasca la dezastrul lasat in urma de Ponta. Stransi uniti in jurul solutiei de compromis cei din conducerea PSD nu s-au lepadat nici de premierul care i-a impins intr-o asemenea situatie.

Asa ca, acum, PSD se gaseste in ingrata situatie de a fi condus de un condamnat la inchisoare cu suspendare pentru fraudarea unui scrutin si de a gestiona guvernul printr-un invinuit penal, nefrecventabil din perspectiva partenerilor externi.

Mai mult, atunci cand au pozat in fotografia de grup post-alegeri liderii PSD au justificat solutia Dragnea si prin nevoia de a avea o stanga puternica pentru a nu repeta experienta greceasca. O stanga puternica insa nu poate fi nicidecum una condusa de oameni cu care partenerii occidentali nu-si permit sa stea la aceeasi masa .

Atat de jos sa fi ajuns acest mare partid incat sa nu poata defila cu lideri fara probleme grave de imagine?


Co-presedinte PNL Bistrita-Nasaud,

Stelian Dolha.

0 comentarii1792 vizualizări23 iulie 2015
rss 2.0
rss 2.0