Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 13 Aprilie 2021 - 14587
Propun adoptarea in regim de urgenta a unui proiect legislativ ce stimuleaza natalitatea.

Deputatul PC, Tudor Ciuhodaru, membru al Comisiei de Sanatate a Camerei Deputatilor, considera necesara adoptarea de urgenta a unor masuri legislative care sa sustina familia si natalitatea.

          "Statul nu mai ocroteste familia. Alocatiile pentru copii sunt insuficiente iar modificarile concediului de maternitate, nu pot stimula natalitatea. Aproape ca nici nu mai mira pe nimeni ca avem peste 400.000 de avorturi in fiecare an si ca o clasa de 50 de elevi este  avortata in fiecare ora.

          Propun in regim de urgenta, adoptarea in Parlamentul Romaniei, a unui proiect legislativ ce stimuleaza natalitatea  prin asigurarea in cazul familiilor cu cel putin trei copii, a scutirii de impozit pe venitul din salarii si a impozitului pentru o singura cladire si un singur teren. Proiectul legislativ prevede subventionarea de la bugetul de stat, de catre Ministerul Muncii si Protectiei Sociale a unui singur credit ipotecar in valoare de maxim 50.000 de euro.

          Consider ca astfel de masuri vor putea echilibra balanta imbatranirii si a populatiei care devine azi o problema de siguranta nationala si de sanatate publica cu numeroase implicatii economice."

 

 

Biroul de presa

0 comentarii2058 vizualizări02 martie 2011
rss 2.0
rss 2.0