Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 25 Februarie 2020 - 10650 vizitatori azi
Treaba MAE nu este sa-i raspunda pe Facebook lui Viktor Orban dupa ce i-a permis accesul in Romania.

MAE a reactionat post-factum pe Facebook dupa ce i-a permis lui Vktor Orban si suitei sale de revizionisti sa vina in Romania si sa incite spiritele. Treaba unui minister de Externe nu este sa comenteze online atacurile la integritatea Romaniei, ci sa previna sau macar sa sanctioneze ulterior cu masuri directe asemenea ingerinte.

I-am solicitat MAE sa il declare pe Viktor Orban persona non grata in Romania sau macar sa procedeze ca Slovacia care i-a interzis presedintelui Ungariei accesul pe teritoriul statului slovac in 2009. MAE a practicat mutenia, desi se stia bine ca Viktor Orban nu vine in Romania sa ne declare dragoste, ci sa incite la revizionism. Acum, MAE se comporta de parca ar fi surprins de rezultatul Taberei de Vara de la Baile Tusnad, care ar fi trebuit interzisa cu multi ani in urma din cauza activitatilor sale anti-romanesti.

Si mai surprinzator, ministrul Apararii Mircea Dusa a declarat ca Viktor Orban a fost "mai moderat" decat in alti ani. Il informez pe ministrul Apararii, fost prefect de Harghita si protector al UDMR, ca nu exista in limba romana gradul de comparatie "mai moderat" si ca, oricum, treaba Guvernului Romaniei nu este sa stea sa astepte sa vada "cat de moderat" se manifesta Viktor Orban, ci sa isi protejeze tara de inamicii ei recunoscuti.

Guvernul Romaniei, la fel ca si Presedintia, au cazut cu brio examenul in cazul prezentei lui Viktor Orban la noi in tara. Romanii au putut vedea ca nicio autoritate a statului roman nu protejeaza suveranitatea Romaniei, motiv pentru care oricine din afara tarii poate sa actioneze cum vrea in Romania, va risca, eventual, niste postari pe facebook ale institutiilor statului roman!

 

Deputat Bogdan Diaconu

Presedintele Partidului Romania Unita.

0 comentarii2009 vizualizări26 iulie 2015
rss 2.0
rss 2.0