Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Duminica 20 Septembrie 2020 - 25910 vizitatori azi
Calin Matei a fost ales lider al organizatiei TSD Rodna.

Calin Matei a fost validat in functie in urma unei conferinte de alegeri, care a reunit peste 35 de tineri din comuna Rodna si la care a participat Vicepresedintele PSD B-N, Senatorul Ioan Denes, Presedintele TSD B-N, Bogdan Ivan si Presedintele PSD Rodna, Valentin Grapini. Din echipa de conducere a organizatiei TSD Rodna mai fac parte Iosif Pioras, Valer Bodea, Viorel Slavoaca, Andrei Scundea, Aurelian Vilinski, Bogdan Cozonac, Antonel Schnider, Alexandra Culca - Vicepresedinti, Ciprian Sarbu - Secretar, Alexandra Stecz - Trezorier si Gabriel Mutu, Marsa Ioana, Andreea Seni, Octavia Sohorca, Simi Colta si Magdalena Sangeorzan - membri in biroul politic local.

Presedintele TSD Bistrita-Nasaud, Bogdan Ivan a a declarat in cadrul conferintei: Echipa TSD din Rodna este una dintre cele mai frumoase organizatii locale, lucru care se datoreaza tinerilor de aici, dar si liderului PSD, care este tot un tanar, Valentin Grapini. Cred ca noi, generatia tanara trebuie sa promovam un mod autentic de a face politica: generand idei de dezvoltare si nu critici nesfarsite; cred ca e in interesul nostru, ca tineri, sa ne asiguram ca ideile tinerilor din toate mediile sunt reprezentate la nivel decizional. Generatia noastra are provocarea de a tranforma generatia tanara intr-o resursa pentru dezvoltarea tarii noastre si de a identifica ideile care ne unesc si nu cele care ne dezbina. Impreuna cu colegii mei din organizatia judeteana, cu cei din organizatiile locale sau cu alti tineri care nu au culoare politica, merita sa credem ca prin efort si munca putem gasi mijloace prin care generatia tanara isi va gasi repere solide si va lupta sa nu mai fie o noua generatie de sacrificiu.

Ii urez mult succes lui Calin si echipei sale, si imi doresc ca macar doi dintre colegii din TSD Rodna sa fie prezenti si in Consiliul Local Rodna la alegerile locale din 2016

 

Biroul de presa

TSD Bistrita-Nasaud.

0 comentarii2254 vizualizări27 iulie 2015
rss 2.0
rss 2.0