Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 13 Aprilie 2021 - 14587
Andrei Pop a fost ales lider al TSD Sinterag.

Andrei Pop a fost validat in functie in urma unei conferinte de alegeri, care a reunit peste 35 de tineri din comuna Sintereag si la care a participat Vicepresedintele PSD B-N, Senatorul Ioan Denes, Presedintele TSD B-N, Bogdan Ivan si Primarul comunei Sinterag, Ioan Bob. Din echipa de conducere a organizatiei TSD Sintereag mai face parte Anca Zagrean - Secretar Executiv, Larisa Bogolin, Luciana Roman, Elena Calugar, Carmen Motogna, Eugenia Vlasin - Vicepresedinti; Vlad Baba - Trezorier; Cristina Pop, Ionut Pralea, Catalin Savin, Alin Ivascu si Razvan Ciocan - membri in biroul politic local.

Presedintele TSD Bistrita-Nasaud, Bogdan Ivan a a declarat in cadrul conferintei: Generatia tanara se dezvolta si incepe sa aiba atitudine! E o mare reusita ca oameni tineri, care vor sa dezvolte generatia din care fac parte, indiferent ca vin de la oras sau din zona rurala, au idei, se implica in politica si isi dau seama ca tinerii merita un loc important in politica. Ma intalnesc aproape zilnic cu tineri din comunele judetului nostru si vad in ei un potential urias. Imi propun ca alaturi de ei si de liderii nostri aflati in functii de decizie, sa gasim mecanismele prin care vom putea dezvolta generatia tanara. Tinerii merita sa fie vazuti ca o resursa de dezvoltare a societatii, nu ca o problema sociala!

Vreau sa ii multumesc domnului Primar Ioan Bob, Domnului Senator Ioan Denes si colegilor din comuna Sintereag pentru foarte bun organizare a conferintei locale. Astept cu mare interes prima actiune alaturi de colegii din TSD Sintereag si ii urez mult succes lui Andrei si echipei sale! Voi fi alaturi de ei si ii voi spriji in orice proiect cu impact pentru tineri!

 

Biroul de presa

TSD Bistrita-Nasaud.

0 comentarii2723 vizualizări14 august 2015
rss 2.0
rss 2.0