Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 13 Aprilie 2021 - 14587
Alin Demian a fost reconfirmat lider al tinerilor social-democrati din Cosbuc.

Alin Demian a fost validat in functie in urma unei conferinte de alegeri, care a reunit peste 35 de tineri din comuna Cosbuc si la care a participat Vicepresedintele PSD B-N, Senatorul Ioan Denes, Presedintele TSD B-N, Bogdan Ivan si Primarul comunei Cosbuc, Niculae Anghel. Din echipa de conducere a organizatiei TSD Cosbuc mai face parte Ioana Demian - Presedinte Executiv, Marius Cira, Vasile Vasile, Ionut Cira, Adrian Stefan - Vicepresedinti, Rodica Tarnoveanu - Secretar, Oana Silasi - Trezorier, Alin Dumitru, Ionut Somesan, Ionut Ciharean si Vasile Cifor - membri in biroul politic local.

Presedintele TSD Bistrita-Nasaud, Bogdan Ivan a a declarat in cadrul conferintei: Alin Demian impreuna cu echipa sa din Cosbuc, reprezinta una dintre cele mai active si efervescente organizatii din intreg judetul. E un semn bun pentru societatea noastra, ca tineri pregatiti vin in politica si sunt dispusi sa construiasca o generatie care nu va mai fi de sacrificiu. Noi ii vedem tinerii  ca pe o resursa de dezvoltare a societatii, si nu ca o problema sociala!

Am mare incredere in Alin si echipa sa de la Cosbuc si vreau sa ii urez mult succes in noul mandat!

Alin Demian este absolvent de studii economice si din anul 2013, Vicepresedinte al TSD Bistrita-Nasaud. Din anul 2014 a fost cooptat in echipa Europarlamentarului Victor Negrescu ca si consilier.

 

Biroul de presa

TSD Bistrita-Nasaud

0 comentarii2352 vizualizări17 august 2015
rss 2.0
rss 2.0