Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 13 Aprilie 2021 - 14587
UNPR, PDL, UDMR si grupul minoritatilor au semnat un protocol de colaborare guvernamentala si parlamentara.

Presedintele UNPR Gabriel Oprea a semnat, miercuri, 2 martie, alaturi de liderii PDL, UDMR si cel al grupului minoritatilor nationale altele decat cea maghiara, protocolul de colaborare guvernamentala si parlamentara.

"Semnarea acestui protocol este un pas firesc, necesar al actualei coalitii pentru ca in Romania sa fie echilibru, sa avem stabilitate politica si guvernamentala", a declarat Gabriel Oprea, dupa parafarea documentului.

Liderul progresist a reamintit ca in anul 2010, intr-o perioada de criza economica mondiala, actuala coalitie a luat masuri curajoase, masuri nepopulare care au dus la stabilitatea Romaniei.

"In actualul protocol se regaseste preocuparea Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei pentru cresterea pensiilor, a salariilor, pentru o legislatie corecta a muncii si pentru taxarea averilor mari si foarte mari", a subliniat presedintele executiv al UNPR.

El si-a exprimat convingerea ca romanii vor discerne fata de cei care au stat la greu intr-o perioada de criza economica mondiala. "Romania nu s-a prabusit, avem semne de crestere economica. Vreau sa multumesc partenerilor coalitiei pentru ca au pus interesul national inaintea intereselor de grup, de partid sau de imagine. Sunt convins ca alegerile din anul 2012 vor fi castigate de actuala coalitie", a afirmat Gabriel Oprea.

 

 

Biroul de presa

 

 

Persoana de contact:

Mara Stefan, purtator de cuvant

Tel: 0730.660.200

 

Str. Gh. Bratianu nr. 7, sector 1, Bucuresti

Telefon/Fax: 0314327774/107; e-mail: biroupresa@unpr.eu; www.unpr.eu

0 comentarii2093 vizualizări04 martie 2011
rss 2.0
rss 2.0