Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 13 Aprilie 2021 - 14587
Cristian Pintea a fost ales lider al tinerilor social-democrati din orasul de pe Somes.

Cristian Pintea a fost validat in functie in urma unei conferinte de alegeri, care a reunit peste 40 de tineri din orasul Beclean si la care a participat Presedintele Executiv PSD Bistrita-Nasaud, domnul Nicolae Moldovan, Vicepresedintele PSD B-N, Domnul Senator Ioan Denes, Presedintele PSD Beclean, Bogdan Tusa si Presedintele TSD Bistrita-Nasaud, Bogdan Ivan. Din echipa de conducere a organizatiei TSD Beclean fac parte si Ovidiu Sinteregan, Sergiu Damian, Cosmin Rusu, Ancuta Pop, Alex Ignatiuc, Vladut Bonta - Vicepresedinti, Tania Gotia - Secretar Executiv, Sonia Pop - Trezorier; Tiberiu Kovari, Alexandra Mesaros, Daniel Hiticas, Ovidiu Ivan, Danut Petrican si Andreea Pop - membri in biroul politic local.

Presedintele TSD Bistrita-Nasaud, Bogdan Ivan a a declarat in cadrul conferintei: Lumea se schimba si evolueaza cu un ritm ametitor si nu multe sunt comunitatile care se dezvolta in ritm cu lumea civilizata. Orasul Beclean, a reusit sa mentina acest ritm, atat din punct de vedere al dezvoltarii urbane cat mai ales din optica comunitatii si a mentalitatii. Ce se intampla aici e un fenomen si aseara am gasit o explicatie pentru acest lucru: oamenii buni, oamenii care au ceva de spus au fost promovati! Din Consiliul Local Beclean, din partea Partidului Social Democrat, fac parte 5 tineri. In aceasta seara, Domnul Primar Nicolae Moldovan a lansat provocarea ca, din noua organizatie TSD, sa fie alti 5 tineri candidati pe lista de Consiliu Local. Tinerii au in Beclean o sansa de dezvoltare cum rar intalnesti in alte orase din Romania!

Vreau, in numele tinerilor, sa multumesc domnului Primar Nicolae Moldovan si domnului Senator Ioan Denes pentru modul in care ii inteleg si sprijina pe tineri! Avem la Beclean o noua generatie de tineri social-democrati valorosi, care "maine" vor fi pregatiti sa duca mai departe realizarile generatiei anterioare. Impreuna, pregatim clasa politica de maine! O clasa politica capabila sa dupa mai departe lucrurile bune, sa le corecteze pe cele perfectibile, sa genereze idei de modernizare a societatii si inainte de toate, sa tina la Romania si la romani!

 

 

Biroul de presa

TSD Bistrita-Nasaud.

0 comentarii2940 vizualizări18 august 2015
rss 2.0
rss 2.0