Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 13 Aprilie 2021 - 14587
Bogdan Tusa este incepand de astazi Presedintele organizatiei PSD Beclean.

Tusa a preluat conducerea organizatiei locale PSD in urma unei conferinte de alegeri la care a participat Presedintele interimar al PSD Bistrita-Nasaud, Emil Radu Moldovan, Presedintele executiv al PSD, Nicolae Moldovan, Deputatul Daniel Suciu, Senatorul Ioan Denes si Presedintele TSD B-N Bogdan Ivan. Conferinta de alegeri a reunit consilieri locali ai PSD si peste 180 de membri si simpatizanti social-democrati.

            Presedintele interimar al PSD Bistrita-Nasaud, Emil Radu Moldovan a declarat in cadrul conferintei: Organizatia PSD Beclean este organizatia mea de suflet, in conditiile in care a fost alaturi de mine inca de cand am intrat in politica. A fost o mare bucurie sa ma intalnesc cu cei peste 180 de delegati, carora le-am multumit si in cadrul conferintei si o fac si acum, pentru sprijinul care mi l-au acordat atunci cand am candidat de doua ori la Parlamentul Romaniei si in 2012 la Consiliul Judetean.

Vreau sa il felicit pe Bogdan Tusa pentru confirmarea in functia de Presedinte al Organizatiei si in acelasi timp, pe omul de care ma leaga o lunga prietenie, Nicu Moldovan, pentru faptul ca a stiut cum sa promoveze tineri valorosi! Din echipa de conducere a PSD Beclean face parte si Domnul Senator Ioan Denes - Prim-Vicepresedinte, Cristian Pintea, Boros Alexandrina, Birtas Emilian, Titus Bilegan - Vicepresedinti, George Pop - Secretar Executiv, Vasile Pop - Trezorier, Narcisa Ioanutiu, Silard Geko, Carmen Deac, Maria Munteanu, Nicolae Tilea, Marcela Pop si Tania Gotea - membri in biroul politic local. Le urez mult succes, am mare incredere in ei si astept sa pornesc impreuna cu ei pe drumul alegerilor locale din 2016!

In cadrul conferintei orasenesti au fost facute alegeri si la organizatia de femei social-democrate (OFSD) si la cea de seniori (OPSD), unde au fost confirmati in functia de presedinte, Alexandrina Boros respectiv Emilian Birtas.

Tot astazi a avut loc conferinta de alegeri a organizatiei PSD Uriu, la care au participat peste 60 de membri si simpatizanti PSD. La carma organizatiei a fost validat in functie Viceprimarul Comunei Uriu, domnul Gheorghe Oprea, secondat de Primarul comunei, Petru Serban si Valentin Suciu Burzo Teodor - Vicepresedinti, Cornel Urian - Secretar Executiv, Simion Moldovan - Trezorier, Iulia Barta, Saveta Dobricean, Alexandru Coptil, Andrei Barta si Raul Trombitas - membri in biroul politic local.

            Presedintele interimar al PSD Bistrita-Nasaud, Emil Radu Moldovan a declarat in cadrul conferintei: Vreau sa felicit una dintre cele mai frumoase echipe politice si administrative din judetul nostru: Gheorghe Oprea si Petru Serban! Impreuna au facut un parteneriat care a facut comuna Uriu sa se dezvolte: in ultimii trei ani si jumatate au fost investiti peste 5,5 milioane de euro in infrastructura rutiera, in cea de utilitati in cea culturala si de educatie.

Vreau sa il felicit pe domnul Viceprimar Gheorghe Oprea pentru confirmarea in functia de Presedinte a organizatiei PSD Uriu si pe domnul Primar Pentru Serban, pentru functia de Vicepresedinte al organizatiei locale. Ii felicit pe colegii mei si sunt mandru de ei! Le urez mult succes in pregatirea alegerilor de anul viitor!

 

 Biroul de presa

PSD Bistrita-Nasaud

0 comentarii2716 vizualizări19 august 2015
rss 2.0
rss 2.0