Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 13 Aprilie 2021 - 14587
De ce sa faceti balul romilor abia la anul viitor, domnule primar Cretu, pentru ca e an electoral?

Presedintele Partidei Romilor Bistrita-Nasaud Emil Neia Lacatus a aflat de faptul ca municipalitatea intentioneaza sa organizeze in vara anului 2016, balul traditional al romilor. In acest context, presedintele Lacatus ii reproseaza edilului Bistritei ca isi aminteste de romi, doar cand se apropie alegerile locale.

 "Domnule primar, observ din declaratiile dumneavoastra, vad din hainele cu care v-ati afisat la festivalulul traditiilor tiganesti, ca ati dori sa va identificati cu noi, cu romii, ceea nu e decat un lucru laudabil, sigur, daca ati face aceasta in fiecare an, nu doar in an pre-electoral. Daca tot va arde asa de tare de noi, de romi, daca va suntem asa de dragi, puteati foarte bine sa alocati din bugetul pe anul in curs, o mica suma de bani si pentru organizarea balului nostru traditional. Nu ati facut-o domnule primar, desi, desi, stiati atat de bine cu ce probleme financiare se confrunta organizatorii balului", spune presedintele Lacatus. 

 Presedintele Partidei Romilor Bistrita-Nasaud tine sa ii reaminteasca primarului Ovidiu Teodor Cretu faptul ca traditionalul bal al romilor nu este un eveniment organizat exclusiv de Partida Romilor, ci si de persoane fizice sau juridice si, care ar fi putut fi ajutate din punct de vedere logistic sau financiar.

 " Va intreb si ma intreb, domnule Cretu, daca nu cumva sunteti deja in campanie electorala? Mai mult, cred faptul ca organizarea de catre primarie a balului de anul viitor este o chestiune pur teoretica, deoarece, daca nu veti mai fi ales primar, domnule Cretu, cine ne mai organizeaza balul? Am convingerea ca imi veti raspunde foarte repede la aceasta intrebare".

 Emil Neia Lacatus mai sustine faptul ca banii pe care municipalitatea ar vrea sa ii cheltuie pe balurile romilor, ar putea fi folositi pentru achizitionarea de rechizite scolare pentru copiii romi din familiile nevoiase.

" Va spun ca este o idee buna domnule primar Ovidiu Cretu, ca tot se apropie deschiderea noului an scolar. Lasati-ne pe noi sa ne organizam balul, asa cum stim, asa cum putem, pentru ca daca tot vorbiti de educatia romilor, incercati sa si faceti acest lucru", a conchis presedintele Partidei Romilor Bistrita-Nasaud.

 

Biroul de presa

0 comentarii2429 vizualizări20 august 2015
rss 2.0
rss 2.0