Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 13 Aprilie 2021 - 14587
Primaria Bistrita isi bate joc de de toti cei care platesc impozite si taxe locale.

Presedintele Partidului Miscarea Populara Bistrita-Nasaud,  Ionut Simionca, considera ca lucrarile de reabilitare a trotuarelor din municipiul Bistrita sfideaza orice fel de bun simt, un atac la integritatea fizica a tuturor cetatenilor din municipiul Bistrita, platitori de taxe si impozite locale.  "Spun ca este vorba de un atac la integritatea fizica, deoarece, am vazut in aceste zile, moment de adevarata groaza petrecute pe strada 1 Decembrie, acolo unde, firma care se ocupa de asa-zisele reparatii, nu a marcat in niciun fel spatiul de lucru, ceea ce face circulatia pietonilor sa se transforme intr-un adevarat cosmar. Este inadmisibil ceea ce face primarie, aroganta cu care ii trateaza pe platitorii de biruri. Va intreb, domnule primar Cretu, cine va raspunde in cazul in care, in zonele unde se repara aceste trotuare,  o masina va accidenta un om?  Nimeni, pentru ca nimeni nu isi asuma niciun fel de responsabilitate", atentioneaza presedintele Simionca municipalitatea bistriteana.

 Considerand ca toate aceste reparatii reprezinta o mascarada preelectorala, presedintele PMP Bistrita-Nasaud  spune ca exista o mare diferenta intre reparatiile invocate de municipalitate si ceea ce se intampla pe strazile Bistritei: " Practic, suntem pusi in fata unei deturnari de fonduri, banii de la capitolul investitii fiind folositi pentru niste reparatii care nu respect niciun fel de planificari, sa nu mai vorbim de organizare de santier. De ce? Raspunsul este unul foarte simplu: nu exista o investitie fundamentata, documentata!".

 Mai mult, presedintele PMP Bistrita-Nasaud se mai intreaba de ce bugetul Directiei de Servicii Publice e mai mare decat cel prevazut pentru bugetul investitiilor: " Stiu ca e vorba de o suma care trece peste 3 milioane de lei, pavelele trebuind sa acopere 24.740 de mp. E cam mult, domnule primar Cretu pentru niste reparatii, nu observati acest lucru?".

 "Cer municipalitatii sa incheie cat se poate de repede aceste reabilitari de trotuare si sa ceara firmei care realizeaza aceste lucrari sa lucreze mai profesionist, nu de alta, dar la ce bani incaseaza, trotuarele ar trebui pavate cu aur", a concluzionat Ionut Simionca.

 

BIROUL DE PRESA

0 comentarii2513 vizualizări20 august 2015
rss 2.0
rss 2.0