Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 13 Aprilie 2021 - 14587
Alegeri la TSD Tirlisua. Mihai Forai a fost reconfirmat lider al tinerilor social-democrati din Tirlisua.

Mihai Forai a fost validat in functie in urma unei conferinte de alegeri, care a reunit peste 40 de tineri din comuna Tirlisua si la care a participat Vicepresedintele PSD B-N, Domnul Senator Ioan Denes. Vicepresedintele PSD B-N, Deputatul Daniel Suciu, Presedintele TSD Bistrita-Nasaud, Bogdan Ivan, Vicepresedintele TSD, Alin Demian si liderii TSD Beclean si Uriu, Cristian Pintea respectiv Iulia Barta.

Din echipa de conducere a organizatiei TSD Tirlisua fac parte si Ioan Clapa, Florin Horoba, Ionela Rus - Vicepresedinti, Monica Halas - Secretar Executiv, Florin Horoba - Trezorier; Marius Pop, Marius Bodea, Alina Serban, Florin Bolbos, Andreea Blaiu - membri in biroul politic local.

Presedintele TSD Bistrita-Nasaud, Bogdan Ivan a declarat in cadrul conferintei: Ultimele luni din viata mea au fost foarte pline de intalniri si discutii cu tineri din intreg judetul nostru si simt mai tare ca niciodata ca tara noastra poate avea un viitor frumos si poate deveni un loc in care sa ne dorim sa traim. Am intalnit multi tineri cu potential care au asteptat momentul sa ii asculte cineva si sa le cultive ideile. Am simtit ca impreuna ne dorim sa schimbam lumea si credem ca acest lucru este posibil. Tinerii incep sa devina constienti ca daca nu participa la schimbare, ea se va face oricum, dar fara ei.

Vreau sa il felicit pe Mihai, care este unul dintre cei mai activi lideri TSD din judet, pentru echipa frumoasa pe care o are aici. De asemenea vreau sa ii multumesc domnului primar Vladut Purja si domnului Viceprimar Florin Pop, pentru faptul ca ii sprijina pe tinerii din localitate. In foarte putin timp si organizatia PSD Tirlisua va cuprinde mai multi tineri si acest lucru arata ca, comunitatea de aici are viitor!  

 

 Biroul de presa

TSD Bistrita-Nasaud.

0 comentarii2653 vizualizări21 august 2015
rss 2.0
rss 2.0