Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 14 August 2020 - 9010 vizitatori azi
UDMR este un partid horthyst. PRU va identifica modalitatea de a scoate UDMR in afara legii.

Interzicerea arborarii drapelului romanesc pe primaria din Sfantu Gheorghe constituie caz penal si trebuie sa se soldeze cu suspendarea primarului Antal Arpad si cu cercetarea acestuia de catre autoritati. Suntem in fata unui fapt fara precedent, ca drapelul national sa nu poata fi arborat pe o institutie a statului roman din cauza unui primar UDMR separatist care nu doreste ca in zona sa fie sarbatorita data de 8 septembrie 1944, ziua eliberarii orasului Sfantu Gheroghe de sub ocupatia horthysta.

Reafirm cu tarie, pe baza acestui incident care arata o directie periculoasa a politicii maghiare in Romania, ca UDMR este o organizatie anti-romaneasca si ca trebuie scoasa in afara legii. Daca un lider de seama al UDMR isi permite sa intineze eliberarea Romaniei de sub Horthy pentru a da un semnal al dispretului fata de lupta de eliberare a Transilvaniei dusa de Armata Romana in cel de-al doilea razboi mondial, inseamna ca UDMR este un partid horthyst care are un cult pentru ocuparea Ardealului de Nord si pentru crimele savarsite in acea perioada.

Partidul Romania Unita va identifica mijloacele legale pentru a scoate UDMR in afara legii ca o organizatie de factura horthysta si anti-statala. UDMR a facut dovada, inclusiv prin gestul de sfidare la adresa statului roman savarsit de Antal Arpad, ca nu mai trebuie tolerat sa actioneze pe teritoriul Romaniei impotriva statului roman.


Deputat Bogdan Diaconu

Presedintele Partidului Romania Unita.

 

0 comentarii2338 vizualizări08 septembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0