Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Luni 21 Septembrie 2020 - 6798 vizitatori azi
Ponta - INCULPAT, Oprescu - ARESTAT.

Atat Ponta cat si Oprescu trebuie sa-si dea DEMISIA din functii deoarece compromit functiile pe care le detin, fiind acuzati de coruptie, adica furt din banul public. Mentinerea lui Ponta si Oprescu in functie va oferi justificarea si altor sefi de institutii acuzati de coruptie sa se prevaleze de acest precedent periculos pentru a ramane in functii.

    Oprescu procedeaza ca Ponta: se agata de functie si prin asta, face rau Romaniei. Ponta si Oprescu se numara intre cei care consolideaza imaginea Romaniei ca tara cu o administratie profund corupta. Ponta se solidarizeaza cu Oprescu pentru a proteja coruptia, aceasta fiind traditia toxica a PSD. Ponta l-a protejat pe Sova prin votul Parlamentului, iar acum vrea sa promoveze ideea ca furtul din banul public este tolerabil.   

     La fel ca Ponta, premier-inculpat, Oprescu este o emblema a pesedismului aflat in faliment politic, incapabil sa rezoneze cu asteptarile cetatenilor, ci doar cu interesele clicii sale, acesta trebuie sa-si dea demisia, pentru ca nu poti reprezenta o comunitate, o tara, atunci cand ai incercat sa o furi. Solutia este o administratie noua, integra, liberala, o altfel de administratie, exercitata de altfel de candidati tineri si onesti, care nu au fost atinsi de morbul coruptiei.

Prezumtia de nevinovatie trebuie sa primeze, dar nu trebuie sa te folosesti de ea pentru a mentine in functii politice suspecti de coruptie. De altfel, acesta este precedentul toxic pe care vrea sa-l instituie Ponta, dar pe care speram sa nu-l foloseasca cu tupeu Oprescu. 

 

 

MIHAI  SARMASAN

Consilier municipal PNL, Copresedinte TNL Bistrita

0 comentarii2485 vizualizări09 septembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0