Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Duminica 09 August 2020 - 19352 vizitatori azi
Ghiozdanul scolar.

De sase ani, la fiecare inceput de an scolar UDMR organizatia judeteana Bistrita-Nasaud realizeaza programul Ghiozdanul scolar, in cadrul careia fiecare elev, care incepe clasa intai la sectia maghiara primeste un ghiozdan plin cu rechizite scolare necesare din partea organizatiei.

Programul functioneaza din anul 2010 si de atunci se bucura de un mare success. Anul acesta s-au impartit ghiozdane in Bistrita, de catre presedintele organizatiei judetene Décsei Atilla si consilierul local UDMR, Antal Attila, respectiv in Beclean, Branistea, Ciresoaia, Matei, Reteag, Rodna Veche, Uriu, Sarata, Coldau, Fantanita, Tigau, Chiochis, Fantanele si Vita.

"Inca o dovada a colaborarii de succes in cadrul organizatiei judetene, deoarece ca si pana acum, programul s-a realizat cu ajutorul Financiar al Fundatiei Communitas din Cluj-Napoca, infiintata de catre UDMR, al primarului, viceprimarilor, consilierilor locali, membrilor prezidiului executiv al UDMR BN si alte persoane care au dorit sa contribuie la realizarea acestui program.

Toti ne bucuram ca putem contribui un pic la inceperea unui nou an scolar pentru cei mici. Fericirea de pe chipul copiilor, chiar si al parintilor este cel mai important lucru pentru noi. Asta dovedeste ca programul este un adevarat succes si merita realizat in continuare" - a declarat Décsei Atilla, presedintele UDMR Bistrita-Nasaud, dupa care a mentionat "tin sa il felicit pe noul inspector scolar general adjunct, profesorul Deák Zoltán, si sa ii urez mult succes in continuare. Ma bucur ca a fost prezent la festivitatea de deschidere al Colegiului National Andrei Muresanu din Bistrita, unde le-a urat elevilor un an scolar fericit si plin de realizari si in limba maghiara."

 

Biroul de presa UDMR BN.

0 comentarii1988 vizualizări14 septembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0