Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 07 August 2020 - 11790 vizitatori azi
Premierul Ponta se afla in afara interesului national. Singura solutie este demisia.

Ponta si-a trimis la inaintare un ultim aliat, deputatul Catalin Radulescu, cu o dezinformare: ca nu trebuie sa isi dea demisia pentru ca si Presedintele Iohannis se afla in proceduri judiciare cand a candidat. Exista o mare deosebire intre cele doua situatii: Presedintele Iohannis a deschis o procedura civila pentru clarificarea unei situatii, Premierul Ponta este trimis in judecata PENALA pentru fapte penale!

Din pacate, Ponta da semne de un egoism feroce si este gata sa sacrifice interesele si imaginea Romaniei pentru a-si salva jalnica cariera de politician derizoriu. Cum mai poate servi imaginea Romaniei un premier trimis in judecata penala? Premierul a devenit, incepand de astazi, o pata de rusine pe obrazul tarii. Singura solutie este demisia.

In acelasi timp, reiau observatia ca cei care se declara simultan loiali Proiectului Iohannis si Premierului Ponta sunt acum eliberati de obligatii fata de premier. Premierul Ponta se afla in afara interesului national!


(Bucuresti, 17.09.2015) Catalin Predoiu - Declaratie de presa

0 comentarii2100 vizualizări17 septembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0