Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 25 Septembrie 2020 - 1898 vizitatori azi
"Transporturile sub guvernarea PSD sau drumurile care nu duc nicaieri".

In cadrul dezbaterilor din Plenului Senatului asupra motiunii simple depusa de Partidul National Liberal intitulata "Transporturile sub guvernarea PSD sau drumurile care nu duc nicaieri", senatorul Dorin Dobra a criticat nerealizarile, promisiunile neonorate si lipsa de performanta in domeniu:

" Domnul ministru vine dintr-o realitate in care autostrazile rad la soare, trenurile zboara si zburda cu 300 de kilometri pe ora de-a lungul tarii si nu mai vezi cerul de avioanele de la TAROM. Mai bine nu aduceati aminte de TAROM, ca mi se rupe sufletul. Ne uitam cu totii la o firma privata in Romania care multiplica zborurile an de an. Anul trecut, 3,5 milioane de pasageri. TAROM, 2,5 milioane de pasageri. Contribuim cu totii la bugetul TAROM-ului si nu reusiti s-o puneti pe picioare.

Ati reusit in deja prea multi ani de guvernare sa faceti greseli dupa greseli, dupa care se poate face un manual despre cum sa nu faci la Ministerul Transporturilor. Ati prezentat planse peste planse intr-o tara ce asteapta autostrazi de 26 de ani; colorate in mod diferit si atat! Si ati spus ca ati folosit banii de acciza in autostrazi si drumuri. Dar ce ati facut cu banii prevazuti pana la acciza pentru autostrazi si drumuri?

La urma, am o singura intrebare, domnule ministru: e cumva posibil ca seful Corpului de control trimis la CNADNR sa fie membru in AGA la CNADNR?"

 

 Senator Dorin Mircea Dobra.

 

0 comentarii2527 vizualizări18 septembrie 2015
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0