Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Duminica 19 Mai 2024 - 14587
Politistii au efectuat o perchezite la persoane banuite de savarsirea infractiunii de inselaciune prin metoda accidentul.

La data de 09 octombrie a.c., lucratorii din cadrul Politiei Municipiului Bistrita au efectuat o perchezitie domiciliara in Penitenciarul Iasi, la persoane banuite de savarsirea infractiunii de inselaciune. In urma perchezitiei efectuate, un barbat, in varsta de 30 de ani, incarcerat in Penitenciarul Iasi, precum si un barbat de 41 de ani, incarcerat in Penitenciarul Botosani, au fost transferati  in Centrul de Arest si Retinere Preventiva, din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud. De asemenea, din Penitenciarul Iasi a fost ridicat un telefon mobil.

        Cei doi barbati transferati, sunt banuiti de savarsirea infractiunii de inselaciune, prin metoda accidentul, fapte comise in participatie cu alte trei persoane, fata de care s-a luat masura retinerii pentru 24 de ore, la data de 03 octombrie a.c.

        Reamintim faptul ca la data de 03 octombrie a.c., politistii din Bistrita Nasaud au identificat,trei tineri in varsta de 18 ani, 23 ani si 24 ani, din judetul Botosani, banuiti de comiterea infractiunilor de inselaciune prin metoda accidentul. Asupra acestora au fost gasite sumele de bani si bijuteriile care au fost restituite persoanelor pagubite.

       Cercetarile continua, pentru identificarea tuturor participantilor, la comiterea infractiunii de inselaciune.

       Activitatile s-au desfasurat cu sprijinul reprezentantilor Administratiei Nationale a Penitenciarelor, la perchezitia din Iasi participand si lucratori ai Penitenciarului.

 

 

            Doi tineri retinuti, pentru savarsirea infractiunii de inselaciune prin metoda accidentul

           La data de 08 octombrie a.c., in urma cercetarilor efectuate, politistii bistriteni, au identificat doi tineri, in varsta de 20 de ani, respectiv 22 de ani, ambii din orasul Buftea, banuiti ca in cursul anului 2014, ar fi fost implicati in savarsirea unor fapte de inselaciune, prin metoda accidentul, savarsite pe raza judetului Bistrita-Nasaud.

         In fapt, la data de 22 mai 2014, o femeie de 59 de ani, din comuna Josenii Bargaului, a fost apelata telefonic, de o persoana necunoscuta care i-a comunicat faptul ca o ruda apropiata a fost implicata intr-un accident rutier, solicitandu-i sa depuna suma de 5.600 de lei, intr-un cont bancar pentru a fi solutionat cazul in mod favorabil, suma care a fost ridicata de cei doi tineri din orasul Buftea.

          Fata de cei doi, a fost luata masura retinerii pentru 24 de ore, acestia fiind prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita.

0 comentarii2310 vizualizări10 octombrie 2015




rss 2.0
rss 2.0