Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 22 Septembrie 2020 - 22064 vizitatori azi
Conducerea PDL o va castiga...

Conducerea PDL o va castiga cel care da incredere poporului PDL (n.r.-???) ca-l poate conduce cu dreptate, putere si unitate. Acum, prioritar pentru PDL este sa gaseasca solutiile politice precise pentru a transforma revenirea economica in castig electoral pentru partid. Iar din acest punct de vedere PDL analizeaza toate solutiile, insa cu un premier politic PDL coordoneaza mai bine guvernarea, iar Coalitia este mai strans unita.

Pe tot parcursul acestei perioade, nu doar premierul Boc a muncit pentru redresarea economica, ci tot partidul, alaturi de premier, a dus povara masurilor dificile de austeritate. Deci si discutia despre premier politic sau nepolitic trece prin filtrul partidului cu responsabilitate, iar decizia va fi hotarata asa cum va fi cel mai bine pentru PDL, pentru alegerile dificile care il asteapta.

Pentru linistea celor care abia asteapta sa vada sange in PDL, asa cum au asteptat sa vada si la Consiliul National de Coordonare, in PDL nu va fi sange deloc, ci va fi unitate si responsabilitate, iar asta se va vedea si la motiunea de cenzura care va pica.

In ceea ce priveste alegerile interne din PDL, drumul spre conducerea PDL este liber si deschis, dar pentru a castiga trebuie intrunite doua conditii: prima - sa fie obtinut votul activului PDL; a doua - oamenii din PDL sa fie convinsi cu un proiect castigator si de perspectiva pentru partid.

Conducerea partidului o va castiga doar acela care da incredere poporului PDL ca-l poate conduce cu dreptate, putere si unitate.

Ioan Oltean
Vicepresedinte al PDL

0 comentarii2121 vizualizări14 martie 2011
rss 2.0
rss 2.0