Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 29 Martie 2024 - 14587
"Bistrita a mai facut un pas inspre definirea acestei identitati".

Organizatia Municipala Bistrita a PNL a urmarit cu interes procesul de selectare si desemnare a unui brand al orasului Bistrita.  "Ca presedinte al Organizatiei Municipale PNL sunt in masura sa amintesc bistritenilor ca proiectul nostru < 10 pentru Bistrita > are printre obiectivele sale, definirea unei identitati a orasului. Prin alegerea facuta ieri de catre consilierii locali, alegere pe care o respectam, consideram ca municipiul Bistrita a mai facut un pas inspre definirea acestei identitati’’ .

"Reiese cu evidenta pentru organizatia noastra ca identitatea orasului e una prevalent istorico-turistica. De aceea, consideram, iar acest fapt ni-l asumam programatic, ca investitiile si potentialul turistic al municipiului trebuie continuate si mai ales suplimentate pana cand orasul va putea oferi un traseu turistic real la nivel european’’.

In consecinta, Organizatia Municipala Bistrita a PNL saluta hotararea de ieri a Consiliului Local si o consideram un pas in plus inspre obiectivul asezarii municipiului intre reperele istorice europene.           

 

 

 

 

 

                                                                                             Biroul Politic Municipal PNL Bistrita,

                                                                                                     Presedinte Gelu Muthi

0 comentarii2835 vizualizări17 martie 2011




rss 2.0
rss 2.0