Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 25 Februarie 2020 - 11524 vizitatori azi
Teodor Baconschi, ministrul de Externe al Ungariei.

Teodor Baconschi are o prestatie demna de un ministru de Externe al Ungariei de vreme ce in emisiunea televizata de joi seara de la B1 Tv a aparat cu devotament tara vecina si a scuzat-o pentru toate excesele iredentiste! Baconschi a recunoscut ca nu a solcitat lamuriri de la Ambasada Ungariei pentru declaratiile lui Viktor Orban decat dupa scandalul din Parlament si a trecut sub tacere declaratiile clare si fara echivoc ale presedintelui Parlamentului Ungariei referitoare la sustinerea autonomiei.

Fantasticul numarator de voturi Baconschi ne-a uimit apoi cu tacerile sale adanci de fiecare data cand romanii erau atacati sau jigniti in strainatate. A tacut cu mult aplomb cand romanii au fost jigniti in cotidianul spaniol Marca sau de un sef al politiei din Danemarca, a  acceptat fara nicio rezerva legea dublei cetatenii promovata de Ungaria, ca si toate declaratiile autonomiste ale oficialilor maghiari, a inchis ochii la pretentiile teritoriale ale Ungariei afisate chiar la Bruxelles sub forma unei harti in care Ungaria includea Transilvania si a promovat Romania la Expozitia Internationala de la Shanghai cu manele pornografice care reprezentau pentru Baconschi traditia si cultura romaneasca.

E prea tarziu sa-i mai cerem demisia ministrului Baconschi si oricum inutil, pentru ca acesta, ca si seful sau Emil Boc, practica lipirea de scaun. Il anuntam doar pe tradatorul Baconschi ca istoria i-a rezervat un loc de cinste alaturi de toti vanzatorii de neam si de limba, de toti apostatii si lasii care au bantuit destinul acestui popor. In loc sa fie un apostol al Domnului din calitatea sa de teolog, Baconschi a devenit o Iuda a neamului romanesc.

 

 

 Bogdan Diaconu, vicepresedinte PC

Biroul de presa

0 comentarii1631 vizualizări18 martie 2011
rss 2.0
rss 2.0