Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Duminica 20 Septembrie 2020 - 24868 vizitatori azi
Readuceti educatia la viata! - Apel catre Ministrul Daniel Funeriu.

Partidul Ecologist Roman sustine actiunile de protest ale dascalilor care nu si-au primit salariile din luna februarie si ii cere ministrului Educatiei, Daniel Funeriu, sa se implice personal in rezolvarea acestei situatii.

In timp ce profesorii sunt condamnati practic sa duca o viata de mizerie, guvernantii arunca cu bani in stanga si-n drepta pe terenuri de sport, bancute si floricele. Batjocorirea corpului profesoral se reflecta direct asupra educatiei tinerelor generatii, sacrificand astfel si viitorul acestei tari. Si toate acestea pentru o lege proasta, facuta de MEC dupa ureche si adoptata de Guvernul Boc prin asumarea raspunderii. Din pacate, problema salariilor nu este singulara. Intregul sistem de invatamant, dascalii si elevii laolalta, sunt bulversati de actualele prevederi legislative. Este revoltator modul in care domnul Funeriu, cu prea multa ambitie dar cu prea putin profesionalism, a reusit sa destabilizeze educatia din Romania.

Tinind cont ca ne aflam la jumatatea ultimului semestru al acestui an scolar,cerem ministrului Funeriu rezolvarea grabnica a situatiei cadrelor didactice, pentru a se limita astfel macar efectele negative pe care "reforma" educatiei le are in prezent asupra elevilor.

 

 

 

Danut Pop,

Presedintele Partidului Ecologist Roman

1 comentariu2023 vizualizări18 martie 2011
rss 2.0
rss 2.0