Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 25 Februarie 2020 - 10556 vizitatori azi
SUNTEM PREGATITI.

Vineri, 18 martie a.c. tineretul democrat-liberal a ales noua structura a Organizatiei Municipale de Tineret Bistrita.

Noua componenta a biroului aduce in prim plan tineri care si-au adus aportul in campaniile electorale derulate de Organizatia PDL Bistrita-Nasaud in ultimii ani. Implicarea si daruirea de care au dat dovada  a fost reflectata prin prisma actiunilor de succes pe care le-au coordonat. Totodata, multumim si tinerilor democrat-liberali care s-au implicat la fel de mult si au preferat sa ramana in "spatele cortinei".  

Liderul Organizatiei Municipale de Tineret ales pentru urmatorii 4 ani este Mihai Lucian Sarmasan, absolvent atat al Colegiului de Activitati Turistice cat si a  Facultatii de Geografie a Turismului  din cadrul Extensiei Bistrita,a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

 Membru PDL din anul 2005 a participat la 8 campanii electorale. Functiile politice detinute in aceasta perioada au reusit sa contureze profilul politic al unui tanar de perspectiva:

  • secretar executiv al BPJ OT PDL Bistrita-Nasaud ( 2006-prezent)
  • vicepresedinte interimar al BPM PDL Bistrita ( 2009-2010)
  • vicepresedinte ales al BPM PDL Bistrita( nov 2010-prezent)
  • Prim Vicepresedinte interimar al BPM OT PDL Bistrita( 2009- martie 2011).

Nascut pe  21.01.1983, Mihai Lucian Sarmasan este originar din Bistrita. Actualmente, lucreaza ca si geograf la Sistemul de Gospodarire a Apelor Bistrita Nasaud din  2007.

 

 

                         Departamentul de Imagine si Comunicare

                         PDL Bistrita-Nasaud

0 comentarii1939 vizualizări21 martie 2011
rss 2.0
rss 2.0