Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Duminica 27 Septembrie 2020 - 4008 vizitatori azi
LEGI PE BANDA RULANTA

In timpul Regimului comunist si a dictaturii existente in Romania pana la sfarsitul anului 1989, Parlamentul a fost redus la o singura Camera, Marea Adunare Nationala. Dupa anul 1964, proiectele de legi ale guvernului erau elaborate de catre specialistii Partidului Comunist Roman cu scopul de a asigura cadrul legal pentru dezvoltarea economico-sociala a Romaniei  si cresterea nivelului de trai al populatiei. Marea Adunare Nationala  era convocata in cateva sesiuni pe an,  cu o durata de 1-2 zile fiecare, iar deputatii aveau drept de vot si isi exercitau acest vot pentru binele Poporului Roman si al Romaniei. De regula, legile erau votate cu peste 95%  si multe dintre ele cu unanimitatea deputatilor. Toate legile adoptate de Marea Adunare Nationala erau aplicate de catre guvernul aflat in slujba Poporului Roman si care era controlat de catre Partidul Comunist Roman. In perioada comunista, in Parlament toti deputatii erau ai Puterii si in opozitie se aflau problemele ce trebuiau rezolvate. Comunistii romani, in perioada 1964-1989, au tinut seama de ceea ce a scris genialul Mihai Eminescu, respectiv: " temeiul unui stat e munca si nu legile"; "fara munca si fara capitalizarea ei, adica fara economie, nu exista libertate";"Legile unui popor, drepturile sale, nu pot purcede decat din el insusi; conditiunea de viata a unei legi, garantia stabilitatii sale e ca ea sa fie un rezultat, o expresiune  fidela a trebuintelor acestui popor " ( in "Federatiunea", din 22 aprilie 1870). La sfarsitul anului 1989, Romania era o tara multilateral dezvoltata, in care toti locuitorii aveau asigurate locuri de munca, bogatiile naturale apartineau Poporului Roman si erau exploatate in Interes National, intreaga suprafata agricola era cultivata si tara nu avea datorii externe.

Dupa programata lovitura de Stat din decembrie 1989, organizata si finantata din exterior, situatia din Romania s-a schimbat radical. Istoria se repeta ! Stapanii straini ai Romaniei au ramas aceiasi, s-au schimbat doar generatiile. Exceptie a facut Silviu Brucan, care impreuna cu altii din etnia lui sunt vinovati de aducerea si instaurarea comunismului in Romania, in perioada 1945-1989, si apoi de Holocaustul impotriva Poporului Roman, in perioada 1990-2011, care risca sa fie prelungita daca Natiunea Romana nu se uneste si nu reactioneaza corespunzator si cu fermitate. La fel ca in anul 1945, la inceputul anului 1990 Poporul Roman nu a decis prin Referendum National asupra viitorului sau ! Ca urmare, in numai 21 de ani, alogenii care au fost ajutati sa detina Puterea au reusit urmatoarele "performante": sa submineze economia nationala; sa desfasoare un Holocaust impotriva Poporului Roman, urmasul Poporului Primordial din Dacia Mare; sa lichideze peste 5 milioane locuri de munca si sa alunge din Tara aproape 5 milioane de romani in cautarea de locuri de munca pe toate continentele; sa jefuiasca peste 700 miliarde euro in urma privatizarilor; sa dea la straini bogatiile naturale ale Poporului Roman, de peste 1.000 miliarde euro; sa acumuleze o datorie externa de peste 150 miliarde euro, revenind peste 8.000 euro pe cap de locuitor; sa transforme Romania dintr-o tara multilateral dezvoltata intr-o colonie; sa pregateasca conditiile pentru indeplinirea proiectului "Israel in Romania", inclusiv prin acordarea cetateniei romane la peste 1 milion de evrei de pe glob, care au dobandit si numeroase propietati pe teritoriul Romaniei Mari. Pentru indeplinirea obiectivelor impotriva Poporului Roman, exterminatorii straini impreuna cu asasinii economici si asasinii politici autohtoni s-au folosit de Parlament, de Presedintii si Guvernele Romaniei, precum si de partidele politice pe care le controleaza si pe care le dirijeaza cand la Putere cand in Opozitie. Toti acestia au fost folositi impotriva Poporului Roman si a Romaniei, pentru Holocaustul impotriva romanilor! Dovezile convingatoare ale actiunilor antiromanesti sunt rezultatele inregistrate de Regimurile Iliescu-Constantinescu si Basescu, toti trei fiind alogeni. Ei si ai lor au invatat din Talmud ca crestinii sunt animale fara drepturi. Aceasta mentalitate a lor a fost materializata in Romania ultimilor 21 de ani, in toate domeniile.

Se stie ca, Parlamentul Romaniei, conform Constitutiei, este "organul reprezentativ suprem al poporului roman si unica autoritate legiuitoare a tarii. Parlamentul este alcatuit din Camera Deputatilor si Senat." De la acest rol al Parlamentului, inscris la art.61 din Constitutia Romaniei, exista o exceptie inscrisa la art. 114, alin.1, respectiv "Guvernul isi poate angaja raspunderea in fata Camerei Deputatilor si a Senatului, in sedinta comuna, asupra unui program, a unei declaratii de politica generala sau a unui proiect de lege." Aceasta exceptie a devenit regula in Regimul Basescu-Boc. Intai a fost creata artificial si impotriva vointei alegatorilor  o majoritate parlamentara toxica prin cumpararea in viu a multor senatori si deputati. Acestia, ulterior, au infiintat  un partid politic care a devenit parlamentar. Majoritatea parlamentara nu a fost data de electorat prin vot, ci s-a fomat prin intelegeri de culise tutelate de presedintele Traian Basescu. Acesta a supravegheat negocierile, aranjamentele si impartirea ciolanului Puterii intre reprezentantii P.D.L. si P.S.D. in anul 2009 si intre cei P.D.L., U.D.M.R., U.N.P.R. si deputatii minoritatilor etnice in anul 2010 si inceputul anului 2011. Dupa fiecare majoritate parlamentara constituita s-au semnat protocoale si programe publice si secrete. Cele publice se semnau pentru a nu fi respectate, iar cele secrete pentru a fi indeplinite. Toate aceste documente nu au nicio legatura cu doctrinele si statutele partidelor politice. Ciolanul Puterii nu are culoare politica, iar banii jefuiti de la contribuabili nu au miros. Acum, majoritatea parlamentara este formata din reprezentantii P.D.L. la care se adauga senatorii si deputatii achizitionati in viu de la P.S.D. si P.N.L., precum si alesii minoritatilor etnice. S-a ajuns in Romania ca reprezentantii minoritatilor etnice sa decida formarea sau caderea guvernului si majoritatea parlamentara care actioneaza impotriva Poporului Roman. In democratia originala damboviteana minoritatile hotarasc soarta legilor impotriva majoritatii populatiei romanesti, iar reprezentantii unei organizatii neguvernamentale unguresti (U.D.M.R.) au dovedit ca se pricep la santaj. Aceasta majoritate parlamnetara, coordonata de la Palatele Cotroceni si Victoria, este condusa de stapanii straini ai Romaniei si actioneaza contra Poporului Roman prin sprijinirea Holocaustului impotriva romanilor. Dictatura Regimului Basescu-Boc impotriva Poporului Roman si a Limbii Romane se desfasoara dupa urmatorul scenariu:

1.Proiectele de legi sunt impuse si vizate de komisarii Fondului Monetar International si Bancii Mondiale.

2.Guvernul Boc isi angajeaza raspunderea in Parlament pe fiecare proiect de lege.

3.In Parlament niciun senator sau deputat al Puterii nu are voie sa voteze  proiectul de lege.

4.Partidele din Opozitie introduc o motiune de cenzura pe care parlamentarii P.S.D., P.N.L. si P.C. o voteaza, dar ei impreuna nu intrunesc 236 de voturi pentru caderea guvernului.

5.Proiectul de lege trece prin Parlament fara niciun vot  pentru si fara niciun vot impotriva. Parlamentul e ca o gara, prin care trec legile aduse de la guvern.

6.Presedintele Basescu promulga legea pentru care nu a votat nimeni in Parlament.

7.Guvernul aplica impotriva Poporului Roman legea dictata de stapanii straini ai Romaniei.

8.Niciun partid politic parlamentar nu are voie sa analizeze, inclusiv prin motiuni simple, care sunt efectele legilor adoptate prin angajarea raspunderii in Parlament. Prin aceasta procedura, chiriasii de la Palatele Cotroceni  si Victoria, impreuna cu cei din Parlament, au permis: jefuirea bogatiilor naturale; privatizarile; lichidarea locurilor de munca ; genocidul; inchiderea a 3.000 de scoli si a 200 de spitale; alungarea bunastarii, linistii, sperantelor si bucuriilor din viata romanilor. In fapt, prin angajarea raspunderii guvernului in Parlament se ajunge  ca Executivul sa legifereze cum ii cere F.M.I. impotriva Poporului Roman ! Guvernul isi creaza cadrul legal pentru a putea continua Holocaustul impotriva romanilor, sub directa coordonare a asasinilor economici si a asasinilor politici straini.

In Regimul Basescu -Boc au fost adoptate prin angajarea raspunderii urmatoarele 10 legi:

1.    Codul Civil ( in 22 iunie 2009).

2.    Codul Penal (in 22 iuniue 2009)

3.        Pachetul de legi privind reorganizarea  unor autoritati si institutii publice, rationalizarea cheltuielilor publice, sustinerea mediului de afaceri si respectarea acordurilor-cadru cu Comisia Europeana si Fondul Monetar International (in 15 septembrie 2009).

4.        Legea-cadru privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice ( in 15 septembrie 2009).

5.        Legea Educatiei Nationale ( in 15 septembrie 2009).

6.        Proiectul de lege privind unele masuri necesare in vederea restabilirii echilibrului bugetar ( in 7 iunie 2010).

7.        Proiectul de lege privind stabilirea unor masuri in domeniul pensiilor ( in 7 iunie 2010).

8.        Legea Educatiei Nationale ( in 28 octombrie 2010).

9.        Legea-cadru privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice ( in 14 decembrie 2010).

10.   Proiectul de lege privind aplicarea Legii salarizarii unitare in anul 2011.

Se observa ca doua dintre aceste legi au fost aruncate la cos si dupa un an s-au adoptat altele cu acelasi titlu, dar cu modificarile dictate de komisarii F.M.I. Niciodata premierul Boc nu a instiintat Parlamentul si Poporul Roman despre cine l-a obligat sa-si angajeze raspunderea impotriva salariatilor, pensionarilor, somerilor, mamelor si copiilor, elevilor si studentilor. Premierul Boc nu spune cine si de ce i-a ordonat sa angajeze raspunderea guvernului si sa evite dezbaterile si votul din Parlament. Nu se stie daca ii este teama sau rusine fata de stapanii sai. Primul-ministru Boc declara si repeta ca prin aceasta procedura si prin legile adoptate, guvernul vrea binele cetatenilor, dar beneficiarul lor - Poporul Roman - protesteaza si a inteles Holocaustul la care este supus, inclusiv prin angajarea raspunderii. Dar pe cine reprezinta Guvernele Boc I-V daca populatia este nemultumita si tot mai saraca, iar Romania a fost indreptata intr-o directie gresita ? Este evident ca, toate cele 11 legi nedezbatute si nevotate in Parlament nu sunt cerute si nu sunt acceptate de populatie.

Regimul Basescu-Boc si-a angajat raspunderea in Parlament, in 8 Martie 2011, pe noul Cod al Muncii, iar pe 16 martie a.c. s-a dezbatut motiunea de cenzura a Opozitiei, care fost respinsa. Toti beneficiarii noului Cod al sclaviei moderne sunt nemultumiti. Regimul Basescu-Boc este insensibil la protestele salariatilor, somerilor, sindicatelor si patronatelor. A trecut si aceasta lege prin Parlament fara sa o voteze cineva. In  Regimul Basescu-Boc s-a ajuns la o situatie absurda, unica in Europa si in lume, respectiv prin Parlament au trecut 11 legi care nu au fost dezbatute  si care nu au inregistrat niciun vot pentru, dar niciun vot impotriva. Aceste legi nu au fost votate in Parlamnet ! Unica autoritate legiuitoare, Parlamnetul, a luat act de acele legi. Aceasta se numeste democratie sau dictatura? Ea este mult mai periculoasa decat cea din timpul comunismului ! Este o dictatura capitalista ! Parlamentarii Puterii ( cei ai P.D.L., U.D.M.R., U.N.P.R. si deputatii minoritatilor entice) nu au voie sa participe la vot, fiind bagati in tarcuri, iar parlamentarii Opozitiei nu pot sa participle la dezbateri si la vot pe aceasta lege, deoarece le interzice procedura la care a recurs Regimul Basescu-Boc.

In baza protocolului secret, P.D.L. si U.D.M.R. urmeaza sa angajeze raspunderea Guvernului Romaniei pe proiectul de lege privind Statul minoritatilor nationale, unicat in Europa. Acest act normativ finalizeaza actiunile Ungariei si ale U.D.M.R. vizand dezmembrarea teritoriala a Romaniei si autonomia Ardealului ! Manifestarile antiromanesti din 15 martie 2011, declaratiile liderilor U.D.M.R. si ale vice-premierului Ungariei facute in mai multe municipii din Ardeal, pe tema autonomiei teritoriale, precum si batjocorirea memoriei Eroului National Avram Iancu, in centrul Municipiului Miercurea-Ciuc, i-au indignat si trezit la realitate pe romanii din tara si din strainatate. Exceptie fac, in continuare, tradatorii de Neam si Tara, precum si cozile de topor romanesti si cele alogene. Presedintele Basescu si premierul Boc, precum si procurorul general Kövesi nu au avut nicio reactie fata de manifestarile antiromanesti,  care incalca Legea sigurantei nationale si sfideaza Constitutia Romaniei si Poporul Roman, care gazduieste pe etnicii unguri, urmasi ai hoardelor barbare de acum 1.100 de ani. Reamintesc ca impotriva Presedintelui P.R.M., europarlamentarul  Dr.Corneliu Vadim Tudor, Parchetul s-a autosesizat, in 24 de ore si il cerceteaza penal pentru ca a indraznit si a reactionat la jefuirea unui imobil al Statului Roman cu care a fost improprietarit soferul fostul prefect de Constanta,un domn Martin. Impotriva celor care actioneaza pentru autonomia teritoriala a Ardealului, sfant pamant romanesc, precum  si anexarea acestuia la Ungaria, nu zic nimic si nici nu fac nimic concret cei care se afla acum la conducerea Romaniei. Ei incalca juramantul depus pe Constitutie si pe Biblie, inclusiv acum in Postul Pastilor.

La procedura de angajare a raspunderii guvernului in fata Parlamentului exista un leac, respectiv imediat dupa ce o lege a fost promulgata de Presedintele Romaniei sa fie inregistrata propunerea legislativa de modificare si completare a acesteia. Procedandu-se astfel se ajunge, in mod obligatoriu, la dezbateri parlamentare si la vot in Comisiile de specialitate si in plenul Senatului si Camerei Deputatilor. Aceasta este partea teoretica. Practic nu s-a intamplat acest lucru. De ce ? Pentru ca liderii partidelor politice parlamentare sunt intelesi intre ei, iar stapanii lor externi sunt aceiasi ! In plus, de regula, parlamentarii alesi  uninominal de calculator nu se intalnesc cu alegatorii, nu vor sa le afle parerile, durerile si suferintele. Marea majoritate a parlamentarilor absenteaza de la activitatile din Parlament, iar la sfarsit de saptamana nu sunt de gasit la birourile parlamentare, ascunzandu-se la vilele luxoase din tara sau din strainatate. Parlamentarii din Opozitie nu actioneaza pentru a scoate populatia in strada, la manifestatii publice de protest si nici nu participa la ele, chipurile ca sa nu le politizeze, de parca saracia, foamea , disperarea cetatenilor si lipsa locurilor de munca au culori politice.O mica parte dintre parlamentari sunt actori profesionisti, iar marea lor majoritate sunt actori amatori, in fond niste papusi manuite de liderii de partide politice si de grupuri parlamentare, care la randul lor asculta de papusarii straini, din afara Romaniei. O mana de parlamentari, de regula aceiasi,apar la dezbateri televizate, le rapesc timpul si din viata milioanelor de romani, iar in final ramane cum au decis Fondul Monetar International si Banca Mondiala. Locuitorii Romaniei trebuie sa stie si sa retina ca alesii in Parlament sunt, practic, inamovibili, adica nu raspund si nu pot fi trasi la raspundere pentru activitatea lor si pentru votul dat ! Ei decid, dar nu raspund pentru faptele lor si nici pentru consecintele acestora ! Unii dintre  senatori si deputati, insultand inteligenta romanilor, sustin ca ei raspund politic. Care este raspunderea politica a senatorilor si deputatilor care sunt de 2, 3, 4 si 5 mandate in Parlament, care au fost si membri in diferite guverne sau care s-au aflat la Putere ori in Opozitie, prin alternanta ? Raspunsul este clar: niciuna! Beneficiind de aceasta inamovibilitate si imunitate de parlamentar, senatorii si deputatii participa senini si iresponsabili la adoptarea a numeroase legi cu de-a sila, acte normative gandite cu scopul de a sustine Holocaustul impotriva romanilor.

Cu ocazia revizuirii Constitutiei trebuie abrogata prevederea referitoare la angajarea raspunderii guvernului in fata Parlamentului pe un proiect de lege. Dar care partid sa propuna aceasta abrogare ? Se stie ca Guvernele Nastase, Tariceanu si Boc au recurs la aceasta exceptie din Constitutie, respectiv cu sprijinul P.D.S.R. (P.S.D.), P.D. (P.D.L.), P.N.L., P.U.R (P.C.) si U.D.M.R. Cu totii au dat legi cu de-a sila si datorita lor Poporul Roman si Romania au ajuns in situatia actuala, de neimaginat la sfarsitul anului 1989.

 

BISTRITA 21.03.2011       pr.Ioan Aurel Rus-presedinte filiala PRM,Bistrita Nasaud

 

0 comentarii2086 vizualizări21 martie 2011
rss 2.0
rss 2.0