Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Comunicat ALDE BN.

In urma aparitiei unor articole, in mai multe publicatii on-line, referitor la optiunea unui domn care doreste sau nu stie exact daca doreste sa candideze pentru o functie la alegerile locale 2016, a fost inclusa in discutie apartenenta la Partidul Aliantei Liberalilor si Democratilor - ALDE, prin urmare, dorim un drept la replica.

Persoana care invoca apartenenta la gruparea ALDE, respectiv o demisie din ALDE, probabil incearca pe toate caile sa-si promoveze imaginea, verificand tertipuri de amatori in politica, incercand pe orice cale sa se foloseasca de imaginea unei grupari ce la nivel european reprezinta a 3-a forta politica.

Domnul candidat independent NU A FOST membru ALDE. A fost prezent la intalnirile filialei Bistrita-Nasaud in calitate de INVITAT. Pe aceasta cale dorim sa-i transmitem cautatorului de audienta ca nu este cazul sa-si dea demisia din functia de INVITAT, dar cum este vorba din popor - Incercarea moarte nu are.

Independenta placuta!

 

 

Biroul de presa

 

https://www.facebook.com/ALDEBistritaNasaud

https://www.facebook.com/OFLDEBN

https://www.facebook.com/TLDE-Bistrita-Nasaud

 

0 comentarii2779 vizualizări17 februarie 2016




rss 2.0
rss 2.0