Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 14 Mai 2024 - 14587
Vreti sa traiti bine? Scapati de politicienii inculti.

Niciodata o tara nu va putea prospera cu o clasa politica second-hand, asa cum se dovedeste a fi a noastra. Crunt ironizati de presa pentru ineptiile debitate mai mult sau mai putin cursiv si pentru lipsa manierelor, parlamentarii (nu toti, dar o mare parte a lor) recidiveaza de la mandat la mandat. Daca tot nu am deschis ochii atunci cand i-am ales, deschidem acum punga si platim pretul inculturii si al incapacitatii multor alesi de a citi macar proiectele de legi.

O ultima dovada a "eficientei" parlamentare a oferit-o Senatul, Camera obligata sa revoteze, marti, Ordonanta de Urgenta privind reorganizarea MAI, dupa ce tot senatorii o adoptasera, la inceputul acestei luni, dar cu "o eroare materiala" in text. Explicatie data de senatorul PSD Toni Grebla si total adevarata din moment ce legea a fost retrasa de la promulgare. Intamplare care, alaturata celei in care deputatii au votat "din greseala" reducerea TVA-ului la alimente, ar trebui sa-i determine pe romani sa elimine, la viitoarele alegeri "erorile materiale" din urmatorul Legislativ. Pozitie sustinuta total si de Partidul Ecologist Roman.

 

                                                                                 Presedinte PER,

                                                                                        Danut Pop

0 comentarii2856 vizualizări23 martie 2011




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0