Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Duminica 27 Septembrie 2020 - 3844 vizitatori azi
Guvernul Basescu-Boc-Udrea ia laptele de la gura copiilor ca sa il pazeasca pe Gaddafi.

4,5 milioane de Euro pentru doar 3 luni - atat ne costa participarea la blocada maritima la adresa lui Muanmmar Gaddafi. De unde provin banii acestia? De la bugetul Romaniei evident, de la gura bebelusilor mai exact! Guvernul a luat ieri o noua masura de "sporire a natalitatii" marca Boc: statul nu mai acorda ajutoarele pentru lapte praf. Masura a fost motivata de lipsa banilor. Pai nu iesisem deja din recesiune si ne indreptam cu viteza spre cele mai inalte culmi de dezvoltare economica?

Doar putin peste 20.000 de micuti beneficiau de acest ajutor. Valoarea totala suportata de la bugetul de stat fiind de 15 milioane de lei anual, o suma infima fata de banii alocati pentru un razboi care nu este al nostru si in care oricum nu contam gratie politicii externe dezastruoase promovate de presedintele Traian Basescu. Cu ce au gresit bebelusii din familiile cu probleme materiale sau ale caror mame sunt bolnave? Dar cei care au fost adoptati, aflati in plasament sau orfani? Ce au avut cu ei sa ii lipseasca de hrana zilnica?

Ca deputat social-democrat constat ca acest Guvern face tot posibilul pentru a face un iad viata tuturor romanilor fara nici o exceptie - de la cel mai mic pana la cel mai in varsta. In ultimul timp, toate masurile luate par sa confirme afirmatiile mele. A inceput de la reducerea perioadei de concediu de ingrijire copil, a continuat cu taierea tuturor ajutoarelor in cazul nou-nascutilor, cu deschiderea posibilitatii angajatorului de a concedia parintele aflat in concediu de ingrijire copil si a culminat acum cu taierea laptelui pentru bebelusi. Intr-adevar, in curand Romania nu va mai fi o tara "a mamicutelor si a bebelusilor", cum ne atragea atentia deranjat presedintele nostru.

In timpul asta, Premierul si Presedintele impart cu larghete banii care mai vin cu chiu cu vai la buget clientelei politice, parlamentarilor Puterii, ca sa stea cuminti in bancute si sa voteze aberatiile Guvernul criminal Basescu-Udrea-Boc si nu in ultimul rand, arunca cu bani in actiuni militare externe tocmai pentru a masca incompetenta crasa de care dau dovada in diplomatie.

 

Deputat PSD Aurelia Vasile

 

23.03.2011.

0 comentarii1967 vizualizări23 martie 2011
rss 2.0
rss 2.0