Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 13 Aprilie 2021 - 14587
DEMISIA IN BLOC A BIROULUI PERMANENT PER BISTRITA. MESAJ COZILOR DE TOPOR DIN PARTIDUL ECOLOGIST ROMAN.

Ca urmare a ultimelor evenimentelor politice din cadrul Partidului Ecologist Roman marcate de modul nedemocratic si abuziv in care o parte din conducerea centrala intelege sa transmita mesajul politic in teritoriu, precum si datorita incalcarii grave a unor prevederi statutare, membrii Biroului Permanent Municipal Bistrita: Cristian TETCU - presedinte, Bogdan ICLENZAN - primvicepresedinte, Matilda GUBESCH - vicepresedinte, Maxim GAGEA - vicepresedinte, Marius RUS - vicepresedinte, Marcel BERBECAR - vicepresedinte, Axinia POP - secretar, Radu VULPE - membru, Danut Marian SUCIU - membru, Valer Ioan RUS - membru si Paul URECHE - membru, au hotarat sa demisioneze din functiile de conducere a organizatiei municipale si din calitatea de membru PER.

 

Traim cu credinta ca votul miilor de bistriteni membrii de partid si simpatizanti ai miscarii verzi, trebuie onorat. Am declarat in fata lor ca vom face o altfel de politica si ca vom merge cu demnitate pe un drum nou. Asa vom face!

 

Suntem revoltati insa de modul in care "cozile de topor" din organizatia municipala si din conducerea centrala a PER inteleg sa profite de buna credinta si de sperantele bistritenilor onesti. Modul incalificabil in care interesele personale si de grup a unor "politicieni" meschini si-au propus sa anuleze mesajul si vointa politica transmisa prin vot la alegerile locale din 2012 si la singurele alegeri democratice ale Biroului Permanent Municipal Bistrita din septembrie 2015, este unul pe care il amendam prin demersul demisiei colective. Pe voi va vor sanctiona alegatorii!

Cu aceasta ocazie, in numele nostru si al alegatorilor nostri va retragem "sprijinul politic si calitatea de membrii al acestui partid", pentru ca suntem siguri ca nu aveti taria de caracter sa va dati singuri demisia.

 

 

Biroul Permanent Municipal PER Bistrita

prin presedinte Cristian TETCU

 

2 commentarii2163 vizualizări27 martie 2016
rss 2.0
rss 2.0