Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 13 Aprilie 2021 - 14587
Comunicate de presa. PNL. PNTCD. PMP.

Proiectul "Titieni pentru Bistrita" impreuna respect si viitor pentru orasul nostru.  Nu am avut nicio clipa impresia ca PSD ar fi vreun moment capabil sa-si innoiasca oferta politica nici pentru tara, si cu atat mai putin pentru Bistrita.

Am stiut tot timpul ca daca vreun partid, in tara sau la Bistrita, o poate face, acela este PNL!

Am luat in considerare gestul oamenilor de anul trecut de a iesi in strada, cerand tocmai acest lucru, si am stiut ca acel gest era rezultatul unui sfert de veac de nemultumiri acumulate, de neimpliniri evidente, de asteptari legitime si neinfaptuite.

Am promis, noi cei din PNL, e adevarat ca nu toti, ca ne vom raporta la acel moment si vom incerca sa producem o oferta in concordanta cu ceea ce atunci am vazut, am trait, am inteles!

Proiectul "Adrian Titieni pentru Bistrita" este tocmai implinirea acelei promisiuni asumate, public sau nu: aceea de a promova oameni noi, integri, pregatiti, capabili si necorupti.

Oferta "Adrian Titieni pentru Bistrita" inseamna mai intai respect pentru ceea ce romanii au clamat public si colectiv, apoi respect pentru bistritenii ce asteapta mai mult pentru orasul lor, de la administratia publica, de la cei ce ii reprezinta.

Proiectul "Adrian Titieni pentru Bistrita" inseamna o initiativa prin care, mai intai, cel ce sta in fruntea lui ca si candidat de primar sa fie obligatoriu la inaltimea functiei pe care o vizeaza. Mai apoi, inseamna o echipa care sa demonstreze deschidere la solicitarile societatii civile.

Proiectul "Adrian Titieni pentru Bistrita" inseamna consoliderea unei oferte deschise in totalitate la sugestiile cetatenilor, prin candidatul propus la functia de primar fiind un om, o personaliate din afara unui sistem politic care a dovedit ca nu are resurse proprii pentru reformare.

In ansamblu, proiectul "Adrian Titieni pentru Bistrita" inseamna intoarcerea onesta, competenta si integratoare a conducerii orasului catre cetatenii sai prin integrarea cat mai completa a opiniilor din societatea civila intr-o oferta electorala.

Pentru a face un prim gest in scopul celor asumate anuntam ca lunar vom organiza o sedinta publica de audiente generale, in care orice cetatean sa poata spune direct, public si deschis, echipei din fruntea primariei care ii sunt nemultumirile, propunerile si sugestile.

Stimati concetateni!

 In viata unui oras ca si in viata unui om exista momente ce pot readuce speranta intr-un viitor mai bun. Proiectul "Adrian Titieni pentru Bistrita" este un astfel de moment!

 

Senator PNL - Dorin Mircea Dobra.

 

.

 

  MESAJ  Pentru sustinerea PNTCD Bistrita Nasaud si sustinerea candidaturii d-lui Petru Sigartau la Primaria municipiului Bistrita

          Dupa o lunga perioada in care PNTCD a fost izolat in spatiul public,de o clasa politica bolnava si corupta, am dat un mesaj puternic de rezidire a partidului in intreaga tara.  Un mesaj al reafirmarii principiilor morale in politica. Dar,mai presus de toate principiile, o rezidire care sa se fondeze pe cuvintele Mantuitorului nostru IIsus Hristos:"Despartiti de Mine nu puteti sa faceti nimic!"

           Pentru ca noi , la PNTCD,odata cu intemeietorii si marii inaintasi, de la Andrei Saguna, Iuliu Maniu, Ion Mihalache, pana la Corneliu Coposu si Ion Ratiu, am asezat mereu la temelia actiunilor noastre politice binele tarii si adevarul,care isi au izvorul in morala crestina, iar nu acele ratiuni ale unor partide despartite de Dumnezeu!

Intreaga noastra cultura, traditie si istorie stau marturie ca, de veacuri, acesta a fost si este idealul poporului roman, nestramutat.

             Aruncata  de partidele iresponsabile intr-o criza morala fara precedent in istorie, manifestata azi ca o criza economica, institutionala si sociala, Romania are nevoie ca sa se intoarca la Adevar si Demnitate , printr-o retrezire a fiintei nationale! Sa ne intoarcem, prin urmare , la vrednicie si onestitate, pentru ca poporul sa-si poata regasi identitatea si  sa-si recladeasca o casa a natiunii, astazi abandonata si ruinata!

            Acest mesaj a prins radacina fulgerator si in Bistrita-Nasaud, din Transilvania noastra binecuvantata. O echipa de barbati plini de ravna, si-a asumat dificila, dar nobila misiune , sub conducerea Presedintelui filialei, dl. Ezechil Sighiartau.

Anuntul candidaturii d-lui Petru Sigartau la Primaria Bistrita reprezinta un pas decisiv in lupta noastra politica, de cucerire a inimilor romanilor, insetati dupa libertate si dreptate. Onorat de inalta misiune pe care ne-am asumat-o, va urez succes!

        Va incurajez , din nou, cu cuvintele lui Hristos: "Indrazniti, Eu am biruit lumea!"

 Asa sa ne ajute Dumnezeu!

                                                  Aurelian Pavelescu,

                  Presedinte al Partidului National Taranesc Crestin Democrat .

 

.

 

Vrem sa castigam alegerile locale ! Vrem prosperitate !

 Duminica 27 martie, a avut loc Congresul Partidului Miscarea Populara  in cea mai mare sala a Palatului Parlamentului care a fost umpluta de cei 3000 de participanti, unde s-a ales Consiliul Executiv National in cadrul caruia fostul sef al statului, Traian Basescu, a fost ales presedinte al PMP. Membrii din intreaga tara au fost convocati la acest congres extraordinar, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a respins inregistrarea ca partid politic a Miscarii Populare. De asemenea, Eugen Tomac a fost desemnat presedinte executiv, Siegrfried Muresan si Cristian Diaconescu au fost alesi prim-vicepresedinti ai formatiunii, iar Dorel Onaca este secretar general al PMP. In cadrul Congresului care a avut loc in ziua cand s-au implinit 98 de ani de la Unirea Basarabiei cu Romania, cei 3000 de delegati au votat in unanimitate includerea in programul politic, ca obiectiv de tara, unirea Romaniei cu Republica.

Conform celor spuse de presedintele PMP Bistrita-Nasaud, Ionut Simionca, Traian Basescu a atras atentia tuturor liderilor din teritoriu ca "a trecut vremea minciunii in campaniile electorale".

"Fac apel la dumneavoastra ca programul pe care-l veti sustine in campanie, cu care va veti duce in fata electoratului sa fie realist si corect. Sa reflecte ceea ce puteti face si mai ales sa reflecte obligatiile din Constitutie pe care administratia locala le are fata de electorat, fata de cetateni, fata de comunitate" , a spus presedintele Basescu participantilor la congres.

"Vom face o campanie electorala asa cum ne-a spus presedintele nostru : vom tine  cont de respectarea drepturilor fundamentale ale cetatenilor la educatie, la informare, la ocrotirea sanatatii, la un mediu curat, dar, in primul rand vom face tot ce se poate face pentru binele bistriteanului de rand. Sigur, pentru asta trebuie sa castigam alegerile locale, asa cum ne-a comunicat Traian Basescu."

In aceeasi ordine de idei, presedintele PMP Bistrita-Nasaud, Ionut Simionca, a precizat ca organizatia judeteana a Partidului Miscarea Populara a intrat pe ultima suta de metri in vederea pregatirii campaniei electorale pentru alegerile locale din 5 iunie : "Suntem gata sa incepem munca de convingere a tuturor bistritenilor ca PMP este partidul membrilor si simpatizantilor formatiunii, un partid creat sa serveasca interesele Romaniei si ale tuturor romanilor. Vremea marilor partide a trecut, acestea neputand sa dovedeasca absolut nimic in ultimii 20 de ani, asa ca e vremea sa plece, sa lase Romania pe maini mai bune !", a conchis presedintele PMP Bistrita-Nasaud, Ionut Simionca.

Biroul de presa al PMP Bistrita-Nasaud

 

 

 

0 comentarii3213 vizualizări28 martie 2016
rss 2.0
rss 2.0