Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 13 Aprilie 2021 - 14587
Partidul Verde are 400 de noi membri in Bistrita-Nasaud.

In urma demisiei in bloc a organizatiei judetene PER - Bistrita-Nasaud, cei 400 de membri s-au inscris in randurile Partidului Verde. Optiunea a fost una fireasca pentru o echipa care si-a dorit mereu sa lupte pentru un mediu politic si inconjurator curat.

Conform comunicatului de presa remis de adevaratii ecologisti bistriteni: "Ca urmare a ultimelor evenimentelor politice din cadrul Partidului Ecologist Roman marcate de modul nedemocratic si abuziv in care o parte din conducerea centrala intelege sa transmita mesajul politic in teritoriu, precum si datorita incalcarii grave a unor prevederi statutare, membrii Biroului Permanent Municipal Bistrita: Cristian TETCU — presedinte, Bogdan ICLENZAN — primvicepresedinte, Matilda GUBESCH — vicepresedinte, Maxim GAGEA — vicepresedinte, Marius RUS — vicepresedinte, Marcel BERBECAR — vicepresedinte, Axinia POP — secretar, Radu VULPE — membru, Danut Marian SUCIU — membru, Valer Ioan RUS — membru si Paul URECHE — membru, au hotarat sa demisioneze din functiile de conducere a organizatiei municipale si din calitatea de membru PER."

"Traim cu credinta ca votul miilor de bistriteni - membri de partid si simpatizanti ai miscarii verzi, trebuie onorat. Am declarat in fata lor ca vom face o altfel de politica si ca vom merge cu demnitate pe un drum nou. Asa vom face!" a declarat Cristian Tetcu.

"Lupta impotriva celor certati cu mediul va continua, iar principiile ecologiste vor fi aparate! Ati vrut sa ne trageti pe linie moarta, sa nu va mai incurcam socotelile marsave si jocurile voastre de culise in pofida faptului ca sunteti corigenti la examenul de capacitate in fata Europei. Noi iubim apa, natura si padurea. Luptam impotriva drujbelor, a poluarii si a defrisarilor necontrolate, ne opunem vehement microhidrocentralelor pe apele de munte, cu un singur scop: opriti macelul. Motiv pentru care am schimbat macazul!", a scris pe o retea de socializare si Marius Rus, presedintele Asociatiei Pescar Sportiv BN.

Alaturi de organizatia municipala, in Partidul Verde au venit inca cinci organizatii locale (comune). In urmatoarea perioada vor avea loc adunarile generale pentru constituirea urmatoarelor organizatii locale si a organizatiei judetene.

Obiectivul filialei Partidul Verde Bistrita-Nasaud este de a participa cu liste complete la alegerile locale in localitatile unde se vor constitui organizatiile si extinderea infrastructurii PV in alte aproximativ 10 localitati din judet (orase, comune).

Le uram nou-venitilor mult succes si spor in promovarea valorilor Partidului Verde.

0 comentarii2499 vizualizări31 martie 2016
rss 2.0
rss 2.0