Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 13 Aprilie 2021 - 14587
Comunicate de presa. PNL. PMP. PRU.

Ecuatia Ovidiu Cretu-Vasile Moldovan este una din care trebuie obligatoriu sa iesim. Astazi cel putin in sondajele anuntate in presa pare ca viitorul administrativ al Bistritei se imparte tot intre Cretu si Moldovan. De 16 ani acesti doi oameni influenteaza major evolutia Bistritei si par cel putin la fel de dispusi si hotarati sa o faca in continuare.

Prima nedreptate e tocmai aceasta a ramane incremeniti in oferta unui duet, ce a avut timp destul sa faca ceea ce au avut de facut. A doua mare nedreptate a acestei "mari oferte" pe undeva inmanunchiate, e aceea ca, doi oameni ce au putut vorbi si face 16 ani, au vorbit si au facut, iar rezultatul muncii lor se vede. Bistrita este astazi la un nivel de care sondajele spun ca oamenii sunt nemultumiti.

Ma gandesc uneori ca daca oamenii acestia sunt multumiti de "realizarile" lor, si imi inchipui ca sunt pentru ca altfel nu ar candida, ar trebui sa nu-si mai faca nicio campanie! Vedem cu totii ceea ce au reusit sa faca si nu mai e nevoie sa infrumuseteze in photoshop imagini despre o Bistrita deja onirica.

Tocmai iesirea din ecuatia Cretu-Moldovan e misiunea si obligatia pe care PNL a avut-o si o are in continuare.

De la aceasta obligatie nu vom abdica si vom trece peste orice dificultati pentru a ne prezenta in fata bistritenilor cu o oferta in acest sens.

 

Senator PNL,

Dorin Mircea Dobra.

 


.

 

 

Am ramas singurul partid serios de dreapta.

Sfarsitul telenovelei cu actorul Adrian Titieni a dat masura seriozitatii "marelui si seriosului" Partid National Liberal. O situatie hilara, una demna de filmele cu Benny Hill, dar care pune intre parantezele unui asa zis profesionalism politic intreg PNL-ul inclusiv pe liderii bistriteni care, se vede ca, nu au inteles nimic din faptul ca tinerii au clamat schimbarea paradigmei politice, au cerut schimbarea din temelii a clasei politice.

Nu prin acest gen de circ politic schimbati clasa politica. Sunt sigur ca toti liderii liberali bistriteni stiau ca Adrian Titieni nu este persoana potrivita, cum sunt la fel de sigur ca si Adrian Titieni stia ca nu isi va putea asuma pana la capat o campanie electorala cu toate nevoile si atributele ei. Si, atunci, de ce a fost nevoie de toata aceasta sceneta scrisa parca de Goldoni? Nu este nevoie sa raspundeti la aceasta intrebare!

PNL rasufla astmatic, PSD ramane fara lideri, asa ca Partidul Miscarea Populara si presedintele Traian Basescu raman garantia unei drepte adevarate si puternice, una in care teatrul se produce pe o scena, iar filmul pe platourile de filmare, nu in detrimentul oamenilor simpli care asteapta de la marile partide solutii pentru gravele probleme cu care se confrunta, nu parodii de trei lei.

Cu siguranta, avem solutii, avem oameni tineri care sa le puna in opera, asa ca pe 5 iunie, dati incredere lui Ionut Simionca si celorlalti candidati ai Partidului Miscarea Populara. De ce? E simplu: sunem seriosi, demni, romani si nu ne batem joc de nimeni.

 Biroul de presa al PMP Bistrita-Nasaud.


.

 

 

Protestam la Cotroceni impotriva mega moscheii de la Bucuresti si cerem suspendarea presedintelui Iohannis. Duminica, 10 aprilie, de la ora 16.00, Partidul Romania Unita va protesta in fata la Cotroceni (la Statuia Leu) impotriva mega moscheii de la Bucuresti, ca reactie la lasitatea presedintelui Iohannis care s-a comportat ca un vasal al Turciei.

Administratia Prezidentiala a anuntat astazi pe surse variate ca va permite constructia mega moscheii, dand vina pe altii pentru vasalitatea presedintelui in fata lui Erdogan. Presedintele Iohannis nu are nicio scuza pentru aceasta moschee si comite un act de rusine nationala. Mega moscheea de la Bucuresti este un afront adus istoriei crestine a neamului romanesc si o batjocura la adresa inaintasilor nostri care si-au dat viata pentru a-si apara tara de invazia Imperiului Otoman.

Prin gestul sau de a permite unei puteri straine sa construiasca o mega moschee in Bucuresti care sa expuna Romania la prozelitismul islamic intr-o perioada in care acesta arunca in aer Europa, presedintele Iohannis incalca prevederile constitutionale si se impune suspendarea sa. Presedintele Iohannis se face vinovat de incalcarea mai multor articole din Constitutie, ceea ce constituie motiv de suspendare: articolul 54, Fidelitatea fata de tara, "(1) Fidelitatea fata de tara este sacra" si articolul 80, Rolul Presedintelui, "(1) Presedintele Romaniei reprezinta statul roman si este garantul independentei nationale, al unitatii si al integritatii teritoriale a tarii". Prin cedarea in fata Turciei, presedintele Iohannis si-a incalcat grav fidelitatea fata de tara si a dat o lovitura grea independentei nationale, castigate cu pret de sange in Razboiul de Independenta din 1877-1878. De asemenea, acceptand cotele obligatorii de migranti, presedintele a incalcat articolul 3 din Constitutie: Teritoriul, "(4) Pe teritoriul statului roman nu pot fi stramutate sau colonizate populatii straine".

Daca Parlamentul tarii ar reprezenta cu adevarat Romania, asa cum a facut-o in 1877, presedintele Iohannis ar fi imediat suspendat si apoi romanii ar fi cei care ar decide daca isi mai doresc sa continue cu un sef al statului care isi inchina tara Turciei si care accepta colonizarea de populatii straine pe teritoriul national!

Deputat Bogdan Diaconu

Presedintele Partidului Romania Unita

0 comentarii2464 vizualizări31 martie 2016
rss 2.0
rss 2.0