Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 13 Aprilie 2021 - 14587
Ogagau si Suciu au renuntat la candidaturile de primar la Sangeorz - Bai. La Bistrita - O.T.Cretu "negociaza" cu DNA o retragere onorabila.

EXCLUSIV:  Traian Ogagau si Daniel Suciu au renuntat la candidaturile de primar pt. Sangeorz-Bai in aceasta dimineata. Decizia lor vine ca un semn de respect fata de cetatenii din Sangeorz-Bai care au criticat in mod constant aceste intentii. Pe langa acest lucru, gestul lor este o urmare a faptului ca nu au reusit sa finalizeze niciunul dintre proiectele pe care si le-au propus inca de la primele lor mandate (primul, de consilier local; al doilea, ca deputat). Cele doua partide urmeaza sa se intruneasca la inceputul saptamanii viitoare pentru a desemna alti candidati in locul celor doi demisionari.

 

  

 

 A.D.


P.S. - Astazi este 1 Aprilie, "Ziua Pacalelilor", prin urmare singurele informatti reale din acest text sunt nerealizarile celor doi.

0 comentarii2471 vizualizări01 aprilie 2016
rss 2.0
rss 2.0