Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 13 Aprilie 2021 - 14587
UDMR si-a nominalizat candidatii la Consiliul Judetean.

Pe data de 2 aprilie a fost convocat Adunarea Delegatiilor organizatiei judetene al UDMR , unde s-a stabilit lista candidatiilor pentru Consiliul Judetean. Actele necesare pentru inregistrarea candidaturii au fost depuse pana la termenul stabilit, si au fost validate de catre Comisia de Supraveghere a Statutului.

La sedinta au fost prezenti 111 persoane cu drept de vot din judetul Bistrita-Nasaud, care au decis cu cine doresc sa candideze la alegerile pentru consiliul judetean. Conform statutului organizatiei  Décsei Atilla-Lehel, in calitate de presedinte al organizatiei judetene a acceptat primul loc. Membrii Consiliului au hotarat prin vot secret cine va ocupa locul doi, respectiv locul trei. Rezultatul final, cu 65 de voturi ocupa locul al doilea Zoltán-Sipos Tímea, presedintele Uniunii Democrate a Tinerilor Maghiari din Bistrita,   respectiv cu 46 de voturi Fehér Gábor, presdintele Consiliul Reprezentantilor Teritoriali.  

La sedinta de sambata a fost prezent si Kovács Péter, presedinte executiv al organizatiei.

0 comentarii2352 vizualizări04 aprilie 2016
rss 2.0
rss 2.0