Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 13 Aprilie 2021 - 14587
Sunt adusi in Romania mai multi migranti decat cei declarati oficial.

Numarul real de migranti veniti in Romania ramane un secret pentru opinia publica, iar acest lucru nu corespunde cu datoria autoritatilor publice de a informa cetatenii romani asupra unei chestiuni foarte importante pentru tara noastra. Va solicit de aceea sa imi comunicati public in raspunsul la aceasta interpelare numarul real al migrantilor veniti in tara noastra in anul 2015 si in perioada din 2016 care a trecut pana acum, tarile de origine ale acestor migranti si unde se afla in prezent cazati acesti migranti.

Publicul roman are dreptul sa stie ce se intampla pe teritoriul statului roman, iar Ministerul de Interne are datoria transparentei pe aceasta tema. Indiferent ca in evidentele statului roman figureaza ca refugiati, migranti sau sub alta denumire sau ca au venit legal sau ilegal, va solicit sa faceti publice aceste date, precum si cand vor veni urmatoarele grupuri, pentru ca aveti cu siguranta evidenta lor precum si programul pe baza caruia vor fi adusi si urmatorii migranti.

Ascunderea acestor cifre nu face decat sa creasca suspiciunea cetatenilor ca, fara stirea lor, sunt adusi in Romania mai multi migranti decat cei declarati oficial. Romanii sunt oricum, in majoritatea lor, impotriva acestui proces. Secretomania autoritatilor romane in aceasta privinta reprezinta un semnal de alarma ca in desfasurarea primirii migrantilor se intampla lucruri grave.

 Solicit raspuns scris.

 

Deputat Bogdan Diaconu
Presedintele Partidului Romania Unita

 .

 

INTERPELARE  ADRESATA: Ministrului Afacerilor Interne Petre Toba

DE CATRE: Deputat Bogdan Diaconu, Presedintele Partidului Romania Unita

OBIECTUL INTERPELARII: Numarul real de migranti veniti in Romania

 Domnule ministru,

0 comentarii2296 vizualizări04 aprilie 2016
rss 2.0
rss 2.0