Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 13 Aprilie 2021 - 14587
Partidul Noua Republica lanseaza un apel la colaborare cu fortele de dreapta din Romania.

Partidul Noua Republica invita la discutii fortele de dreapta din Romania care sustin valorile conservatoare si reformiste si lupta pentru implementarea lor.

"Ii chemam pe politicienii integri reformisti si conservatori la recladirea societatii romanesti, la readucerea bunului simt si la eliberarea mediului economic de toate obstacolele care stau in calea investitiei si a muncii", este apelul facut de Doru Oprea, coordonator al Departamentului de Relatii Externe.

Partidul Noua Republica este de parere ca numai prin constituirea de aliante, parteneriate sau cooperari, formatiunile mici de dreapta pot fi luate in considerare in procesul legislativ si decizional.

"Am initiat discutii si suntem pregatiti sa facem demersuri in acest sens. Noi am luat act de falimentul moral al clasei politice actuale si credem ca numai printr-o reforma a institutiilor nationale, precum si in educatie, sanatate sau fiscalitate, Romania se poate dezvolta. Dar pentru ca vocea noastra sa se auda, este necesar sa fim mai multi si mai uniti", a declarat Doru Oprea.

In ceea ce priveste fuziunea cu Partidul National Democrat, reprezentantii Noua Republica sustin ca cele doua formatiuni politice au principii pe care le impartasesc, dar nu exista inca un consens.

"Avem valori comune cu liderii PND, insa lucrurile care ne despart sunt mai numeroase decat cele care ne unesc. Prin urmare, la acest moment nu va avea loc o fuziune. Credem totodata ca este important ca fortele de dreapta sa se coalizeze in alegerile locale si sa genereze o schimbare majora in modul in care se face politica in Romania", a declarat reprezentantul Noua Republica.

Principiile conservatoare si reformiste sustin eliberarea cetatenilor de sub povara birocratiei, economia libera prin cultivarea antreprenoriatului, liberei initiative, muncii, inovatiei, economisirii si investitiilor creatoare si are in vedere o Romanie sigura, protejata si suverana.

 

Partidul Noua Republica

05 aprilie 2016

0 comentarii2212 vizualizări06 aprilie 2016
rss 2.0
rss 2.0