Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 13 Aprilie 2021 - 14587
Tinerii din toate organizatiile politice din judet, s-au pus de acord sa planteze 10.000 de puieti.

Sambata, 9 aprilie, incepand cu ora 10:00, tinerii din toate organizatiile politice de tineret din judet vor realiza a doua actiune, ca urmare a semnarii in 2015 a "Acordului pentru mediul inconjurator al organizatiilor politice de tineret din judetul Bistrita-Nasaud".

Daca anul trecut s-au adunat 1000 de saci de deseuri, in prima actiune de ecologizare, anul acesta, tinerii din organizatiile politice isi propun sa planteze 10.000 puieti, pe o suprafata de aproximativ 2 hectare jumatate, in comuna Monor, sat Gledin.

Datorita schimbarilor de pe scena politica, la aceasta actiune vor participa reprezentanti ai organizatiilor politice de tineret din TSD, TNL, OTPMP, TALDE, TER,UDTM, TNPR.

Prin aceasta actiune tinerii din organizatiile de tineret din judetul Bistrita-Nasaud, doresc si sa transmita ca avem nevoie de o noua generatie care sa protejeze mediul, o noua generatie cu spirit civic, dar si o noua generatie care sa se implice in viata politica, pentru ca Romania sa continue sa creasca.

Dorim sa invitam la aceasta actiune toti tinerii care recunosc importanta unui mediu inconjurator curat, care vor sa se implice in astfel de activitati si care isi dores sa dea un exemplu de responsabilitate sociala si educatie civica.  

 

Va multumim si va invitam sa participati la conferinta de presa, care va avea loc joi, 7 aprilie, de la ora 10:00, la Sala de Sedinte a Primariei Municipiului Bistrita, pentru mai multe detalii cu referire la actiunea de impadurire de sambata, 9 aprilie 2016.

 

Multumim presei pentru sprijinul acordat.

 

 

Despre "Acordului pentru mediul inconjurator al organizatiilor politice de tineret din judetul Bistrita-Nasaud.

Acordul a fost realizat si semnat in 2015, de catre: Presedintele TSD- Bogdan Ivan Gruia, Copresedintii TNL- Florin Moldovan si Alexandra Mikle, Presedintele TNPR- Vasile Bindea, Presedintele OT PMP- Iulia Egyed, Presedintele TER- Teodor Marza, Presedintele TLR- Florin Putura, Presedintele UDTM- Zoltán-Sipos Tímea, Presedintele TPP-DD- Alin Chira. Datorita schimbarilor de pe scena politica, la aceasta actiune vor participa reprezentanti ai organizatiilor politice de tineret din TSD, TNL, OTPMP, TALDE, TER,UDTM, TNPR.

Acest Acord vine in contextul in care politica Uniunii Europeane considera o obligatie a statelor membre de a elabora planuri de protectie a mediului inconjurator.

Astfel se doreste realizarea unor actiuni, in acest sens, pe termen lung, pana in 2020, in judetul Bistrita-Nasaud, prin intermediul organizatiilor politice de tineret.

Preocupati de asigurarea unui mediu inconjurator curat, prin acest Acord se doreste initierea de activitati si proiecte care sa promoveze dezvoltarea durabila, protectia mediului, imbunatatirea calitatii acestuia si vietii locuitorilor din judetul Bistrita-Nasaud. Acordul se refera in principal la doua tipuri de activitati specifice: ecologizarea si impadurirea unor zone afectate.

Pagina de Facebook : https://www.facebook.com/deAcordpentrumediu

Blog : https://deacordpentrumediubn.wordpress.com/

1 comentariu2779 vizualizări06 aprilie 2016
rss 2.0
rss 2.0