Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 13 Aprilie 2021 - 14587
Contributii la unificarea dreptei prin dezbinare mai aveti?

Traim o perioada in care tot ce se putea intampla rau pentru oferta de pe partea dreapta a politicii, s-a cam intamplat, dar viitorul ne mai poate rezerva surprize. Diverse categorii de nemultumiti, de inchipuiti, de pseudolegitimi, de purtatori ai adevarurilor, de cine mai stie ce, isi lanseaza de vreo luna ofertele in spatiul public. Procesul e, pana la urma, firesc intr-o tara libera, nefiresc insa, pentru cei ce-ar trebui sa stea uniti sub o ideologie, cel putin dubios pentru cei ce au puterea sa vada ca lucrurile iau o turnura ce incepe sa fie caraghioasa.

            Rasariti cu totii din interiorul acelorasi partide de dreapta, purtatorii "noilor" oferte electorale fie nu vad ca de fapt contribuie la propasirea stangii, fie au orgolii mult prea mari si nu pot sa vada lucrul acesta. Despartiti de nuante fata de partidele pe care unii le-au si condus in toata perioada trecuta, purtatorii "noilor" oferte electorale ne spun ca sunt mai proaspeti ca oricand, in numele unor lideri ce au avut tara pe mana si n-au mai stiut ulterior sa joace loial si onest in partidele ce i-au promovat la vremurile acelea.

            Flamand o posibila, dar numai teoretica, unificare a dreptei, acesti purtatori ai unui fals mesaj isi vor satisface orgoliile in data de 5 iunie si isi vor masura puterile intr-un concept ce va face bine oricui, numai dreptei la care ei declara ca tin, nu.

            Din toate aceste motive, mai intreb o data in numele alegatorilor: mesaje de unificare prin actiuni de dezbinare mai aveti?


Senator PNL,

Dorin-Mircea Dobra

0 comentarii2492 vizualizări08 aprilie 2016
rss 2.0
rss 2.0