Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 13 Aprilie 2021 - 14587
Lansare pe piata auto. Masina premiata la "Autobest 2016".

Directorul COMSIG Grup  Petru Sigartau, candidat al PNTCD la  functia de primar al municipiului Bistrita,  lanseaza pe piata auto masina premiata la "Autobest 2016". Manifestarea va avea loc vineri, 8 aprilie 2016, incepand cu orele 18.30, la showroom-ul Fiat, situat in Bistrita, strada Lucian Blaga, la numarul 9. La eveniment au fost invitati, pe langa primarul in functie, toti candidatii la primaria municipiului Bistrita care se declara de dreapta: Stelian Dolha, Alin Seserman, Florin Archiudean, Ionut Simionca, Ioan Turc - directorul Registrului Comertului, numerosi oameni de afaceri, utilizatori si potentiali cumparatori ai masinilor comercializate de Comsig Grup.

Noul compact sedan Fiat a obtinut cel mai important premiu al competitiei AUTOBEST. Juriul AUTOBEST a acordat noului sedan compact Fiat titlul "Best Buy Car 2016", pe baza a 13 criterii complexe, pornind de la design, confort,  costuri de intretinere, pret, fiabilitate, versatilitate, retea de service, si pana la valoare de revanzare.

Victoria lui Fiat Tipo reafirma vocatia modelului de a se pozitiona ca un autovehicul functional, care maximizeaza raportul calitate-pret, un principiu foarte atent urmarit in familia Fiat. Noul sedan compact va fi apreciat de publicul sau datorita dotarilor practice si sistemelor eficiente pe care le pune la dispozitie, a versiunilor de echipare corecte si a ofertei comerciale transparente.

 

Biroul de presa al PNTCD,  Bistrita-Nasaud   .

0 comentarii2541 vizualizări08 aprilie 2016
rss 2.0
rss 2.0