Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 13 Aprilie 2021 - 14587
Ezechil Sighiartau: "D-le Stelian Dolha, PNTCD va asteapta!"

Reprezentantii Organizatiei Judetene a PNTCD Bistrita-Nasaud doresc sa clarifice zvonurile privind o posibila alianta intre PNTCD si PNL, in vederea sustinerii candidaturii d-lui Stelian Dolha la Primaria municipiului Bistrita.

"Afirmatiile d-lui Stelian Dolha conform carora reprezentantii PNTCD Bistrita-Nasaud l-ar sprijini in campania electorala nu mai sunt de actualitate, date fiind tensiunile inregistrate in ultima vreme in interiorul PNL Bistrita-Nasaud, dar si pentru ca s-a depasit perioada prevazuta de lege pentru realizarea aliantelor electorale.

In schimb, ramanem deschisi si asteptam ca dl. Stelian Dolha sa ia inteleapta decizie de a se alatura marii familii a taranistilor crestin-democrati, ale carei principii suntem convinsi ca ii sunt cunoscute. Poate asa, liberalului de azi, Stelian Dolha, i-ar putea fi uitate demersurile din campania electorala din anul 2012, cand marsa alaturi de PSD si de actualul primar Ovidiu Teodor Cretu, impotriva caruia lupta in prezent.", spune presedintele PNTCD Bistrita-Nasaud, Ezechil Sighiartau.

La nivelul Partidului National Taranesc Crestin Democrat continua procesul de intinerire si de transformare a formatiunii intr-una moderna, dinamica si deschisa, pastrand credinta ca sansa de maine a Romaniei este cunoasterea si aplicarea principiilor moral crestine in toate domeniile de activitate si mai ales la nivelul administratiei publice locale.


Biroul de Presa al PNTCD Bistrita-Nasaud

0 comentarii2492 vizualizări11 aprilie 2016
rss 2.0
rss 2.0