Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 13 Aprilie 2021 - 14587
Doar impreuna miscam Bistrita, spune candidatul nostru Ionut Simionca.

Candidatul Partidului Miscarea Populara la primaria Bistrita, Ionut Simionca, demonstreaza ca este primul candidat care a inteles ca la alegerile din data de 5 iunie 2016, politicienii trebuie sa redevina oameni, sa coboare in strada si, dupa vot sa ramana acolo pentru a-i rezolva problemele.

Incepand de luni, 11 aprilie, Ionut Simionca si echipa sa de campanie electorala au instalat in mai multe locuri din oras mai multe corturi de campanie prelectorala, unde, bistritenii pot semna pentru sustinerea candidaturii lui Ionut Simionca si pot afla detalii in ceea ce priveste programul politic al candidatului PMP.

"Ii invit pe toti bistritenii sa vina la corturile noastre pentru a vorbi despre viitorul lor, despre cum se poate schimba acesta daca vor stii sa faca alegerea corecta. Vom dialoga, vom vorbi despre toate problemele care macina acest oras, asa cum trebuie sa faca zilnic orice primar, ne vom cunoaste mai bine, iar impreuna suntem puternici. Va voi spune ca e nevoie doar de unitate pentru a MISCA BISTRITA!!!", a conchis Ionut Simionca.

Va reamintim faptul ca presedintele PMP, Traian Basescu va fi prezent la Bistrita pe data de 24 aprilie, atunci cand popularii vor lansa oficial candidatii la alegerile locale din data de 5 iunie.

 

Biroul de presa

al PMP Bistrita Nasaud.

0 comentarii2674 vizualizări12 aprilie 2016
rss 2.0
rss 2.0