Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 13 Aprilie 2021 - 14587
D-le Traian Ogagau, nu va ganditi sa urmati modelul de demnitate al d-lui Orban?

Motto: Parintele Cleopa a intrat cu rabdare in manastire. A batut trei zile cu batul in butucii de la poarta Sihastriei, alaturi de fratele Vasile, cu care plecase de acasa, zicand neincetat rugaciunea "Doamne Iisuse…", nemancand nimic in tot acest timp.  Acestea erau cuvintele pe care i le adresam domnului Traian Ogagau cu ceva timp in urma. Ii recomandam sa mai aiba rabdare! Sa nu se grabeasca! Ii ziceam:

- Mai bate cu "batul" inca 4 ani. E mai bine. E prea proaspata in mintea oamenilor faza cu condamnarea! A fost un sfat. Faci cum vrei. Poate vor mai urma si alte sfaturi...

Intr-adevar, mi-ati multumit pentru sfaturi, rugandu-ma sa va spun si despre ce condamnare era vorba? I-am spus ca este vorba despre cea cu permisul. Mi-ati raspuns:

- Aia sa fie singurul impediment. Eu nu vad o problema si altadata nu o sa mai am timp de primarie, credeti-ma!

Dupa aceea i-am reamintit ceea ce prevede "Decalogul PNL" (Probleme penale). Am ramas blocat de raspunsul primit:

- Decalogul lor cu tot, o sa il modifice curand.

Incercam sa-l lamuresc ca nu e moral, dar mi-am dat seama ca nu aveam cu cine vorbi, dovada raspunsul care l-am primit de la dumnealui:

- Sunteti penibil! Am terminat!

Cine a dat dovada de penibilitate, las cititorul sa-si dea cu parerea.

Zilele acestea, domnul Ludovic Orban a fost chemat la DNA pentru niste presupuse fapte penale care vor fi validate sau invalidate in instanta. Deci, nu a fost condamnat inca. Dar, dand dovada de demnitate, a renuntat la toate functiile, a renuntat la candidatura de primar al Bucurestiului, pentru a nu periclita si murdari imaginea partidului si asa destul de sifonata. Oare n-ar fi cazul sa faca pasul inapoi si domnul Traian Ogagau in a candida pentru functia de primar in Sangeorz-Bai? Mai ales dupa ceea ce rezulta din discutiile avute cu dumnealui.

O solutie ar fi ca PNL sa sprijine acum un candidat din afara partidului, profesionist, gata sa se bata cu ceilalti candidati si capabil sa opreasca ascensiunea PSD.

 

Alexandru Daraban.

 

 P.S. - Poate o sa fiu acuzat ca am dat publicitatii o discutie privata. Sa stiti ca in primele veacuri marturisirea (in biserica) era publica, apoi erai primit in randurile comunitatii crestine. Si inca ceva:

"Cine are minte sa ia aminte!"

 

 

0 comentarii4571 vizualizări12 aprilie 2016
rss 2.0
rss 2.0