Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 13 Aprilie 2021 - 14587
Activitatea de regenerare a Partidului National Taranesc Crestin Democrat prinde contur la nivelul judetului Bistrita-Nasaud.

Reprezentantii Organizatiei Judetene a Partidului National Taranesc Crestin Democrat Bistrita-Nasaud transmit pe raza judetului ideea unei Romanii morale si crestine ca fiind singura varianta de biruinta impotriva imoralitatii clasei politice din ultimii 25 de ani.

Astfel, am reusit sa organizam activitatea de constituire a organizatiilor locale in peste 30 la suta dintre orasele si comunele din Bistrita-Nasaud, iar pana la 26 aprilie 2016 ne dorim sa reactivam si sa dezvoltam organizatii taraniste crestin democrate in toate unitatile administrativ teritoriale ale judetului.

Starea de fapte de la care pornim demersul nostru de reconstructie a formatiunii are ca pilon deznadejdea generata de multiplele cazuri de coruptie in care au fost antrenate nume ale unor oameni politici care au avut importante functii de conducere in partide si in diverse institutii ale statului.

Obiectivul nostru general este de a construi o Romanie fondata pe ideea nationala si morala crestina, astfel incat, sa asiguram o altfel de sansa generatiilor care urmeaza.

 Ca majoritatea romanilor, consideram ca este necesar ca, in Romania, sa se puna bazele unei societati care sa aiba in centru cetateanul si drepturile sale fundamentale.

 Ne dorim o Romanie in care sefii de institutii sa munceasca fara ca activitatea sa le fie dictata de liderii unui partid care vremelnic se poate afla la putere, oamenii de afaceri sa isi continue activitatea si sa realizeze noi investitii, pentru ca in opinia noastra investitiile sunt cele care genereaza locuri de munca, copiii sa beneficieze de educatie concentrata pe incurajarea si recompensarea performantei scolare, tinerii sa isi poata alege modele dintre oamenii valorosi ai neamului romanesc, familiile sa se poata dezvolta si sa beneficieze de un cod al familiei corect si moral, varstnicii sa se poata bucura de anii de pensie asa cum se cuvine, iar romanii care au parasit tara sa se intoarca acasa.

 Din punctul nostru de vedere, elitele politice din ultimii ani s-au indepartat foarte mult de doleantele cetatenilor si s-au pozitionat ca lideri ai propriilor actiuni sau ambitii menite sa le aduca din ce in ce mai multe milioane de lei sau de euro, fara a mai tine cont de rolul real pe care il au si pe care ar trebui sa il respecte.

 De aceea, vrem sa le transmitem romanilor sa nu se resemneze si sa continue sa lupte pentru telurile si idealurile lor, sa asculte toate mesajele transmise de diverse personalitati politice si sa cearna foarte bine aceste mesaje atunci cand iau decizia finala cu privire la acordarea increderii unei formatiuni sau alteia.

 Noi suntem aici pentru a lupta cu partidele politice care au condus Romania in ultimele decenii, care au capacitatea si forta de a manevra masele populare in interes de partid.

Daca sunteti multumiti de actuala clasa politica alegeti-i, daca nu sunteti multumiti, PNTCD este alternativa in care va puteti regasi!

 

Ezechil Sighiartau - presedinte PNTCD Bistrita-Nasaud

0 comentarii2905 vizualizări12 aprilie 2016
rss 2.0
rss 2.0