Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Miercuri 30 Septembrie 2020 - 10570 vizitatori azi
Ecologistii marcheaza Ora Pamantului si felicita trupa Sistem

Partidul Ecologist Roman face apel la cetatenii Romaniei ca sambata seara, 26 martie 2011, timp de o ora sa renunte la utilizarea oricarui aparat alimentat cu energie electrica in scopul reducerii emisiilor de dioxid de carbon in vederea contributiei Romaniei la reducerea poluarii atmosferei de pe planeta.

          Actiunea intitulata "Ora Pamantului" va avea loc in contextul in care toate tarile lumii participa la aceasta manifestare internationala benefica vietii de pe Pamant.

          Membrii si simpatizantii PER din Cluj, Targu-Mures, Baia Mare, Bistrita, Iasi, Vaslui, Galati, Constanta, Sibiu si Timisoara vor marca "Ora Pamantului" prin actiuni de informare, sensibilizare si implicare  a opiniei publice in ecologizarea vietii noastre de zi cu zi.

          Clubul Ecologist Roman saluta pozitia domnului Zoli Toth si felicita trupa Sistem pentru evenimentele pe care le va crea in aceasta noapte in Bucuresti.

 

 

Dr. ing. Octavian Ciobota,

Presedinte Consiliul National al PER

0 comentarii1876 vizualizări26 martie 2011
rss 2.0
rss 2.0