Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 13 Aprilie 2021 - 14587
Directorul Mis Grup, Emil Iugan, considera ca eforturile pentru readucerea la viata a PNTCD sunt de apreciat.

Aparitia pe scena politica a Partidului National Taranesc Crestin Democrat este un lucru pozitiv, care va aduce plus valoare formatiunilor politice de dreapta, considera managerul Mis Grup, Emil Iugan.

Intrebat care este pozitia domniei sale cu privire la rezidirea Partidului National Taranesc Crestin Democrat, Emil Iugan a subliniat necesitatea intaririi dreptei politice printr-o astfel de formatiune, care are la baza valori nationale si crestine. Directorul Mis Grup, Emil Iugan, a precizat clar ca nu a fost pana acum si nu va fi niciodata om politic si ca nu va face niciodata parte din vreo formatiune, insa si-a aratat deschiderea spre dreapta prin prisma valorilor nationale, crestine si a afacerii pe care o desfasoara in Bistrita-Nasaud si spre stanga atunci cand vine vorba despre dreptatea sociala, care presupune ca fiecare roman sa aiba un nivel decent de trai.

"E nevoie de existenta Partidului National Taranesc Crestin Democrat, pe esichierul de dreapta al politicii romanesti. Eu nu am fost niciodata om politic si nici nu vreau sa ma implic in nicio formatiune politica, insa cred ca un partid care are la baza niste valori nationale si crestine, avand in frunte oameni de valoare, asa cum este profesorul Ioan Panican pe care il cunosc, merita sa fie readus la viata. Eu salut initiativa reformarii PNTCD atat in tara cat si in judet, chiar daca eforturile celor care il compun vor trebui sa fie foarte concentrate pe perioada acestor cateva saptamani in care se pregatesc sa participe la alegerile locale. Orice efort al lor merita sa fie sustinut.", a precizat Emil Iugan.

Ca locuitor al zonei de munte a judetului Bistrita-Nasaud si ca lider al Forumului Montan din Romania, Emil Iugan a mai sugerat liderilor PNTCD sa se implice in dezvoltarea si supravietuirea comunitatilor din zona de munte.

"Eu m-am implicat si ma implic atat cat ma pricep in actiuni care vizeaza dezvoltarea gospodariilor din zona de munte. Mi-as dori ca Partidul National Taranesc, Crestin si Democrat, singurul care include in denumirea sa elementul traditional, sa faca ceea ce alte partide nu au facut, sa se implice in dezvoltarea, consolidarea si supravietuirea gospodariilor taranesti din zona de munte.", a mai adaugat Emil Iugan.

Liderul PNTCD Bistrita-Nasaud, Ezechil Sighiartau, a luat la cunostinta cele semnalate de managerul Mis Grup Emil Iugan, iar in perioada urmatoare va organiza o intalnire a carei tema de dezbatere va fi situatia actuala a gospodariilor din zona montana a judetului Bistrita-Nasaud, a carei invitat de onoare va fi directorul Mis Grup, Emil Iugan.


Biroul de presa al PNTCD Bistrita-Nasaud

0 comentarii2562 vizualizări14 aprilie 2016
rss 2.0
rss 2.0