Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 13 Aprilie 2021 - 14587
PNTCD se alatura familiei Bodnariu in lupta impotriva abuzurilor savarsite de functionarii din sistemul Barnevernet din Norvegia.

Reprezentantii Partidului National Taranesc Crestin Democrat, prin puterea pe care le-o confera statutul de crestini, se alatura si sustin demersurile semenilor din toata lumea cu scopul de a sensibiliza autoritatile din Norvegia in cazul Bodnariu si al altor familii aflate in situatii similare.

Consideram ca acest caz sensibil depaseste limitele luptei impotriva violentei in familie, cu care nici noi nu suntem de acord, si criticam aprig actiunile Barnevernet si ale statului norvegian, considerand ca se produce o incalcare flagranta a drepturilor familiei.

Subliniem ideea ca statul ar trebui sa inceteze a se considera proprietarul copiilor, deoarece copiii sunt ai lui Dumnezeu, care I-a dat in grija parintilor, iar acestia sunt responsabili pentru cresterea si ingrijirea lor. De asemenea, rugam autoritatile romane sa continue sa se implice direct in medierea si unificarea familiilor de romani dezbinate de statul norvegian.

Pornind de la principiul biblic cuprins si in statutul nostru, "Fiecare conteaza", consideram ca actiunile de protest de la nivel global ale celor care vor fi in strada sambata, 16 aprilie 2016, ar trebui sa duca la sensibilizarea autoritatilor norvegiene si sa transmita necesitatea de a reveni asupra deciziilor luate in cazul familiei Bodnariu. Nadajduim ca familia greu incercata in ultima perioada sa poata redeveni familia formata din mama, tata si cei cinci copii. Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Presedintele Organizatiei Judetene a PNTCD Bistrita-Nasaud Ezechil Sighiartau

 

 

0 comentarii2688 vizualizări15 aprilie 2016
rss 2.0
rss 2.0