Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Luni 24 Februarie 2020 - 5120 vizitatori azi
Opriti batjocura la adresa medicilor!

Partidul Ecologist Roman  isi exprima consternarea fata de tupeul ministrului Sanatatii, Cseke Attila, care si-a permis de la inaltimea functiei in care a fost numit sa dea lectii cadrelor medicale din Romania. Umiliti zilnic de guvernanti prin conditiile mizere in care trebuie sa-si desfasoare activitatea si prin salariile de rusine pe care le primesc, medicii romani sunt obligati acum sa accepte lectii de viata de la ministru. Un ministru care, in numele reformei, a bulversat intreg sistemul de sanatate, lasand pacientii fara spitale si cadrele medicale fara un loc de munca. Un ministru care a asistat nepasator la exodul medicilor specialisti, care au fost obligati sa caute respectul cuvenit si un trai decent peste hotare. Timp in care SRI-ul a fost pus de presedintele Traian Basescu sa afle de ce "avem o asistenta medicala mai slaba" daca bugetul sanatatii a crescut de la un miliard de euro la patru in ultimii 10 ani.

Un raspuns probabil: se fura prea mult iar responsabilii pusi sa gestioneze sistemul irosesc cu buna stiinta resursele umane din domeniu.

 

Danut Pop,

Presedinte PER

 

0 comentarii1652 vizualizări26 martie 2011
rss 2.0
rss 2.0