Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 13 Aprilie 2021 - 14587
Ionut Jarda a fost ales in fruntea organizatiei TSD Singeorz-Bai.

Ionut Jarda a fost confirmat in functie in urma unei conferinte care a reunit peste 30 de tineri din Singeorz-Bai si la care a participat Vicepresedintele PSD B-N, Deputatul Daniel Suciu si Presedintele TSD B-N, Bogdan Ivan. Din echipa de conducere a organizatiei TSD Singeorz-Bai face parte si Bogdan Istrate, Florin Pop, Ianos Lica -  Vicepresedinti, Florentina Penti - Secretar, Miron Traian - Trezorier, Nistor Florina - Presedinte Liga Elevilor.

Deputatul Daniel Suciu, Candidat la Primaria Singeorz-Bai a declarat: La Singeorz-Bai toti oamenii, dar mai ales tinerii asteapta o schimbare profunda! Ma incurajez pe zi ce trece, atunci cand vad ca tot mai multi oameni de bine vin alaturi de mine si de proiectul meu pentru Sangeorz-Bai! Suntem o echipa serioasa, credibila, care stim ce avem de facut pentru singeorzeni si pentru viitorul tinerilor de aici!

Bogdan-Gruia Ivan, Presedintele TSD a declarat: Pentru prima data dupa mult timp, descopar in tinerii de la Singeorz-Bai speranta ca acest oras poate avea un viitor frumos! Ionut Jarda, bun venit alaturi de echipa TSD, Bogdan Istrate, iti multumesc pentru toata activitatea ta de pana acum si sunt convins ca acum suntem mai puternici ca niciodata! Tinerii din Singeorz-Bai au un obiectiv clar: Daniel Suciu primar! Iar noi toti, suntem alaturi de ei!

Totodata, au avut loc alegeri la organizatiile TSD Cetate si TSD Sieu.

Loredana Curean a fost validata in functia de Presedinte TSD Cetate si Adrian Eremie in functia de Presedinte Executiv al  TSD  Cetate in urma unei conferinte de alegeri care a reunit peste 20 de tineri din comuna si la care au participat, pimarul comunei Cetate Moldovan Daniel, viceprimarul Bozga Viorel, Candidatul PSD la Primaria Comunei Cetate Lucian Tarnita, Vicepresedintele TSD Bistrita-Nasaud, Oana Prislopan, Secretarul Organizatiei TSD Bistrita-Nasaud, Alin Demian, Presedintele Ligii Elevilor, Alex Ignatiuc si presedintele TSD Dumitra, Ungur Grigore.

Din echipa de conducere a TSD Cetate mai fac parte Negrea Larisa-Secretar, Ovidiu Tinis, Cilean Raul, Costinea Marius, Ilies Paul-Vicepresediniti, Pintea Mihaela-Trezorier, Costinea Darius, Costinea Bogdan, Deac Vasile, Cosmin Catuna, Florina Curean - membrii in biroul politic local.

 

 Dan Tinis a fost aleas presedinte al Organizatiei TSD Sieu.

In cadrul conferintei au mai fost votati pentru functiile de Vicepresedinti Florin Bilc, Claudiu Dipsan, Alina Mihalca si Larisa Costea. Secretar al organizatiei a fost aleasa Florina Malovi,  iar pentru functiile de membru in cadrul biroului organizatiei au fost votati Anamaria Mihalca si Catalin Zbanca. Trezorier al organizatiei a fost desemnat, prin vot, Doru Buha.

 

 

 

Biroul de presa

TSD Bistrita-Nasaud

0 comentarii3836 vizualizări19 aprilie 2016
rss 2.0
rss 2.0